Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Mooie promo zonnebrillen met logo bedrukking op de pootjes. Vanaf 10 stuks en al geleverd vanaf 3 werkdagen.

Laat snel en eenvoudig zonnebrillen bedrukken met logo door Pinkcube en laat je merk écht zien in de zomermaanden. Het zonnetje schijnt, de mensen zijn vrolijk en de terrassen zitten vol: het ideale moment voor promotie! Zet de zonnebrillen met logo in als merchandise of als giveaway op een evenement. Of verras je medewerkers en relaties met een bedrukte zonnebril. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Meer advies over zonnebrillen

Verschillende soorten zonnebrillen bedrukken

Je hebt bij Pinkcube een ruime keuze voor een trendy zonnebril die we met logo kunnen bedrukken. Van retro zonnebrillen tot festival zonnebrillen. Maar denk ook aan houtlook zonnebrillen en zonnebrillen met gekleurde glazen. Het zijn stuk voor stuk zonnebrillen met UV-bescherming die verblinding door de zon tegengaan. Zonnebrillen waar iedereen goed mee voor de dag kan komen op een zonnige dag.

Zonnebrillen bedrukken met logo, tekst of eigen ontwerp

Wil je promotie zonnebrillen bedrukt met het logo, een tekst of eigen ontwerp? Bij Pinkcube.nl kies je het zelf. De bedrukking op de pootjes is subtiel, stijlvol en van topkwaliteit. In kleine oplage zonnebrillen bedrukken is zeker mogelijk. Dit kan al vanaf 25 stuks. Binnen 1 minuut heb je gratis een vrijblijvende, duidelijke offerte voor de zonnebrillen met opdruk in je mailbox. En binnen 1 uur sturen wij een digitaal ontwerp. Moeiteloos het mooiste resultaat!

Goedkope zonnebrillen of premium kwaliteit?

Je kunt zowel budgettoppers als promotie zonnebrillen van premium kwaliteit laten bedrukken. Het verschil zit hem in het gebruik van de materialen in zowel het montuur als de glazen. Ook leveren we een aantal premium zonnebrillen met een opbergpouche of brillendoekje. Premium zonnebrillen hebben over het algemeen een luxere uitstraling en de meeste zonnebrillen kunnen we voorzien van een lasergravure. Budget zonnebrillen zijn goedkope zonnebrillen die nog steeds van uitstekende kwaliteit zijn. Wij zorgen ervoor dat het logo, de tekst of het eigen ontwerp perfect zichtbaar is op het pootje van de bedrukte zonnebrillen. Daar kun je op rekenen!

Snel zonnebrillen met logo in huis

De levertijd van onze bedrukte zonnebrillen ligt tussen de 5 en 15 werkdagen. Bij iedere zonnebril staat aangegeven wat de actuele levertijd is. Zo heb je altijd duidelijkheid wanneer je de zonnebrillen met opdruk in huis hebt. Laat het ons weten als je een deadline hebt en snel zonnebrillen met logo wilt laten bedrukken. We gaan ons best doen om die deadline te halen en extra snel de zonnebrillen te leveren.

Accessoires voor zonnebrillen bedrukken

Wil je niet alleen zonnebrillen laten bedrukken, maar ook aanvullende accessoires? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor bedrukte brillenhoesjes en brillendoekjes. Of ontdek onze andere zomerse producten zoals zonnebrandcrème met logo. Genoeg mogelijkheden om je merk letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten in de zomer.