Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Mooie promo zonnebrillen met logo bedrukking op de pootjes. Vanaf 5 stuks en al geleverd vanaf 5 werkdagen.

Zonnebrillen bedrukken met logo? Op Pinkcube.nl doet u dit snel en eenvoudig. De zonnebril is hét promotie-item bij uitstek voor de zomermaanden. Wanneer de zon schijnt, de mensen vrolijk zijn en de terrassen vol zitten krijgt uw merk veel attentiewaarde. De kracht van de promotie zonnebril zit hem in het feit dat de aangeboden modellen op Pinkcube.nl perfect aansluiten op het huidige modebeeld. Bovendien is de bedrukking op de pootjes subtiel waardoor uw klanten de bril ook blijven dragen gedurende de zomer. Bijkomend voordeel, zonnebrillen beschermen tegen UV-straling en gaan verblinding door de zon tegen. Op Pinkcube.nl vindt u veel verschillende zonnebrillen. U kunt ze laten bedrukken met uw eigen logo of zelf te bepalen tekst of ontwerp. We leveren al vanaf 25 stuks en kunnen al binnen 4 werkdagen leveren! Als u nu uw offerte aanvraagt ontvangt u binnen 1 minuut een gratis en vrijblijvende offerte in uw mailbox. Ook ontvangt u een gratis digitaal ontwerp. Wij doen alles voor het beste resultaat!

Meer advies over zonnebrillen

Premium of budget zonnebrillen met logo?

Op Pinkcube.nl vindt u een uitgebreid assortiment zonnebrillen dat met zorg is samengesteld. We hebben zowel budgettoppers als zonnebrillen van premium kwaliteit. Het verschil zit hem in het gebruik van de materialen in zowel het montuur als de glazen. Ook hebben premium zonnebrillen vaker een opberg pouche of bijgeleverd brillendoekje. Premium zonnebrillen hebben over het algemeen een luxere uitstraling en kunnen in de meeste gevallen ook worden voorzien van een lasergravering. Budget zonnebrillen kunnen enkel bedrukt worden. Uw beschikbare budget en promotie doeleinde moeten uiteindelijk de doorslag geven voor de meest geschikte zonnebril.

Levertijd bedrukte zonnebrillen

De levertijd van onze zonnebrillen ligt tussen de 4 en 15 werkdagen. Mocht u een deadline hebben, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij doen ons best om uw deadline te behalen.

Ook bij Pinkcube.nl

U vindt op Pinkcube.nl niet alleen zonnebrillen. Ons assortiment bestaat onder andere ook uit brillendoekjes bedrukken, brillenkokers en brillen koorden.