Zonnebrand bedrukken

De ideale give away voor de zomer? Laat zonnebrand bedrukken met logo! Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Een ruim assortiment om jouw merk een zomerse boost te geven! 

Een zomerse & winterse giveaway

Denk je aan de zomer, dan denk je aan zonnebrand. Want het is belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon. En dat maakt het ook zo’n ideale, zomerse giveaway. Al kan je huid in de winter, bijvoorbeeld tijdens de wintersportvakantie, ook bescherming gebruiken. Laat zonnebrandcrème bedrukken door Pinkcube en geef je merk een zomerse of winterse boost. Deel bedrukte zonnebrand uit tijdens het vakantieseizoen of gebruik ze als promo item voor je reis- of vrijeteijdsorganisatie. Maar ze zijn uitermate geschikt als giveaway tijdens de vakantiebeurs of als toevoeging aan een vakantiepakket of zomerpakket als relatiegeschenk. Met de bedrukte zonnebrandcrème laat je zien dat je zin hebt in de zomer!

Dermatologisch geteste zonnebrandcrème

We hebben veel keuze als het gaat om zonnebrand bedrukken. Denk aan een kleine tube met zonnebrandcrème, zonnebrandspray met een karabijnhaak of een set met zonnebrandcrème en aftersun. De diverse zonnebrand en aftersun van Pinkcube is dermatologisch getest en zorgt ervoor dat je huid goed beschermd is tegen UVB-straling. Klik op een categorie en filter het aanbod eenvoudig op tube of spray, op de inhoud en de SPF beschermingsfactor. Zo vind je eenvoudig de juiste bedrukte zonnebrandcrème.

Advies voor huidbescherming

We geven de beschermingsfactor van de zonnebrand artikelen aan met SPF ofwel Sun Protection Factor. De factor geeft in feite aan hoelang je de crème je voldoende bescherming geeft. Hoe hoger de factor, hoe kleiner het risico op verbranding. Het is belangrijk om te weten welk huidtype je hebt en op basis daarvan advies in te winnen voor de aanbevolen SPF. Als het gaat om zonnebrandcrème bedrukken, zijn SPF factor 30 of 50 het meest populair. 

Nog meer zomerse producten

In deze shop vind je niet alleen bedrukte zonnebrand, maar ook aftersun met logo en zonneschermen met logo. Mooie producten om je merk een zomerse boost te geven. Maar wij hebben nog veel meer leuke, zomerse producten in ons aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van zonnebrillen met logo of waaiers met logo? Maak er een leuk zomers pakket van of gebruik de producten ter ondersteuning van een zomerse campagne. Alles is mogelijk dankzij het ruime aanbod van Pinkcube.