Zonnebrand bedrukken

Zonnebrand bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Zonnebrandcrème en aftersun bedrukt met uw logo vanaf 25 stuks en al geleverd vanaf 4 werkdagen.

Zonnebrandcrème bedrukken met uw eigen logo of ontwerp regelt u zonder moeite op Pinkcube.nl. Een leuke give-away voor de zomer, maar ook zeker voor wintersportliefhebbers! Ook is zonnebrand een leuk geschenk om uit te delen tijdens het vakantieseizoen. Zonnebrand artikelen zijn uitermate geschikt als promotieartikel voor reisorganisaties, deelnemers aan vakantiebeurzen en bedrijven gerelateerd aan de vrijetijdsindustrie. Wanneer het buiten warmer wordt en de zon weer feller gaat schijnen is het erg belangrijk dat de huid goed beschermd wordt tegen de UV-stralen van de zon. Al onze crèmes zijn dermatologisch getest en dus veilig om te gebruiken. Wij bieden ook sets aan waarin zonnebrand en aftersun zijn verpakt. Zo is uw klant helemaal klaar voor de zomer! U kunt de artikelen laten bedrukken met uw bedrijfslogo of ontwerp en dat kan al vanaf 50 stuks. Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend en binnen 1 uur ontvangt u van ons een gratis digitaal ontwerp. Zo ziet u direct hoe uw product eruit komt te zien, wij doen alles voor het beste resultaat!

Advies huidbescherming

SPF staat voor Sun Protection Factor, hiermee wordt de beschermingsfactor van een zonnebrandproduct aangegeven. De factor geeft aan hoe goed een zonnebrandproduct beschermt tegen UVB-straling. UVB-straling is de straling die verantwoordelijk is voor het verbranden van de huid bij blootstelling aan zonlicht. De beschermingsfactor geeft in feite aan hoelang u beschermd in het zonlicht mag blijven. Hoe hoger de factor, hoe minder risico op verbranding. Voor individuen is het belangrijk te weten welk huidtype u heeft alvorens advies in te winnen over de aanbevolen SPF. Wij hebben in ons assortiment voornamelijk zonnebrand producten met SPF factor 30 of 50, dit biedt respectievelijk een matige- en hoge beschermingsfactor. Hiermee zit u altijd goed!

Levertijd bedrukte zonnebrandcrème

De levertijd van onze zonnebrandcrème ligt tussen de 5 en 15 werkdagen. Geef het alstublieft aan ons daar als u een deadline heeft. Wij doen er alles aan om uw deadline te behalen!

Ook bij Pinkcube.nl

Op Pinkcube.nl vindt u verschillende producten. Naast zonnebrand vindt u hier ook zonneschermen, lippenbalsems en parasols. En wilt u uw klanten ook na het zonnen verzorgen? We bieden ook een geselecteerd assortiment aftersun producten.