Tote bag bedrukken

Tote bags zijn populair. Niet alleen omdat ze er leuk uitzien, maar ze zijn ook groot genoeg om lekker veel spullen in mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen of inkopen tijdens een dagje shoppen. Laat een tote bag bedrukken met je logo en je zorgt ervoor dat de drager al wandelend reclame maakt voor jouw bedrijf. Pinkcube levert moeiteloos en snel bedrukte tote bags van stevig materiaal. Ontdek het aanbod en laat je favoriete tote bags bedrukken! Bekijk ook onze ​canvas tassen en ​bedrukte goodiebags. Dankzij onze grote collectie heb je volop keuze als het gaat om verschillende soorten tassen.

Wat is een tote bag?

Een tote bag is een draagtas met een heel functioneel ontwerp. Het is een grote tas zonder sluiting van een stevig materiaal zoals biologisch katoen, vilt of polyester. De tas heeft lange hengsels en een groot vak, waar je heel makkelijk je spullen in opbergt. De draagtassen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt als boodschappentas.

Tote bags bedrukken

Wil je een katoenen shopper of een andere tote bag bedrukken met jouw logo? Bij Pinkcube heb je de keuze uit verschillende tassen: van goedkope tassen tot premium tote bags n verschillende kleuren en maten. Voor welke draagtassen je ook kiest, met deze populaire producten maak je iedere ontvanger blij. En heb je hulp nodig bij de keuze? Neem dan gerust contact op. Bij Pinkcube denken we graag met je mee.

Stap voor stap laten bedrukken

Pinkcube maakt het bestellen van de bedrukte tote bags supermakkelijk. Klik op het gewenste product en stel je product samen. Per tote bag zie je in hoeveel kleuren het bedrukken mogelijk is. Sommige tote bags leveren we in kleine oplages. Bij iedere tas staat aangegeven wat de minimale afname en de verwachte levertijd is. Liever eerst een offerte ontvangen? Deze krijg je van ons binnen 1 minuut! Na de bestelling ontvang je binnen 1 uur een digitaal ontwerp ter controle. Zo heb je altijd duidelijkheid. Bekijk onze collectie op je gemak en laat de leukste tote bags bedrukken!