Relatiegeschenken: USB-sticks met logo

USB-sticks met logo zijn ideaal om te geven als relatiegeschenk. Een praktische kantoorgadget waarmee je op een slimme manier extra promotie maakt. Ontdek de mogelijkheden bij Pinkcube.

Slim relatiegeschenk: USB-stick met logo

Wanneer je aan een relatiegeschenk denkt, komen USB-sticks misschien niet direct in je op. Toch zijn ze nog steeds heel populair. USB-sticks zijn ideaal voor het delen van bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie. Deel ze uit aan de bezoekers op een beurs, je klanten, relaties of medewerkers. Of voeg het toe aan een goodiebag met meerdere bedrukte items. Doordat je de USB-sticks met logo laat bedrukken, zorgen ze ervoor dat je logo vaak in het oog springt. En dat draagt weer bij aan je naamsbekendheid!

Verschillende modellen & groottes

Laat je verrassen door het ruime aanbod USB-sticks met logo bij Pinkcube. Van creditcard USB-sticks tot custom made USB-sticks: bij ons is écht alles mogelijk. USB-sticks in alle vormen en met opslagruimte tot 128 GB. Kies je favoriete product en laat het relatiegeschenk bedrukken met je logo. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 1 uur een digitale proefdruk. Je ziet dan hoe het gekozen product eruitziet met jouw logo. Gratis en vrijblijvend. Zo weten wij altijd zeker dat je tevreden bent.

Makkelijk & snel bestellen

Klik op je favoriete product en stel je product samen door het formulier in te vullen. We geven aan wat de verwachte levertijd is. Het bestellen van relatiegeschenken is een fluitje van een cent bij Pinkcube. En heb je daar toch hulp bij nodig? Dan reageren wij altijd supersnel via chat, mail of telefoon. We denken ook graag met je mee voor het meest ideale relatiegeschenk voor jouw doelgroep. Moeiteloos het mooiste resultaat.