USB-sticks met logo

USB-sticks zijn nog steeds heel populair als promotie-item. Het is een handig middel voor bijvoorbeeld het delen van een bedrijfspresentatie met bezoekers van een beurs. Of om toe te voegen aan een relatiegeschenk als praktische gadget voor het opslaan van data. Laat de USB-sticks bedrukken met logo en ze dragen meteen op een subtiele manier bij aan je naamsbekendheid. Bij Pinkcube heb je de keuze uit diverse modellen met een gevarieerde opslagcapaciteit. Welke USB-stick je ook kiest: we zorgen er altijd voor dat je logo er perfect op staat.

Naast bedrukte USB-sticks leveren we nog veel meer handige gadgets, zoals ​opladers met logo of ​bedrukte powerbanks. Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen.

Verschillende soorten USB-sticks

Bij Pinkcube heb je een ruime keuze als het gaat om een promotie USB-stick. Wat dacht je bijvoorbeeld van een USB-stick met of zonder beschermkapje, een uitklapbare versie of een sleutelhanger? Maar we bieden ook een platte USB-stick of eentje in de vorm van een sleutel. Verder leveren we een bedrukte USB-stick van verschillende materialen zoals aluminium, kunststof en duurzame materialen zoals bamboe, biologisch afbreekbaar kunststof of een houten USB-stick. Verder bieden we de keuze uit een opslagcapaciteit variërend van 1 GB tot 128 GB. Van goedkope USB-sticks tot meer premium varianten: in het aanbod van Pinkcube vind je het allemaal!

USB-sticks bedrukt met logo of tekst

Laat de USB-sticks met logo of een tekst naar keuze bedrukken. Dit kan in 1 tot maximaal 5 kleuren, afhankelijk van het product. Sommige USB-sticks graveren we voor een extra chique uitstraling. Per product staat duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn en hoe groot de bedrukking is. En de bedrukking is geen verrassing, want we sturen je binnen 1 uur na de bestelling een digitale proefdruk. Tevreden? Dan starten we snel met bedrukken! Moeiteloos het mooiste resultaat bij Pinkcube.