Bedrukte Opladers met uw logo

Uw relatiegeschenken zijn een bijzonder visitekaartje voor (toekomstige) klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van promotie artikelen met bijvoorbeeld een logo van uw bedrijf. Bedrukte opladers zijn een goed voorbeeld van een van de vele soorten artikelen die wij leveren. Opladers met opdruk zijn leuk om weg te geven en zijn een gewaardeerd presentje. Er zijn immers maar weinig mensen die hun oplader niet geregeld gebruiken! Opladers met logo zijn dan ook een welkom artikel om weg te geven.

Opladers bedrukken naar eigen voorkeur

Het kiezen voor opladers als relatiegeschenk is eenvoudiger dan u wellicht denkt. Wij kunnen snel opladers bedrukken naar uw eigen voorkeur. Wilt u uw bedrijfsadres vermelden op de oplader? Of gaat het alleen om uw logo (of wellicht om beide mogelijkheden gecombineerd)? Wij kunnen uw opladers snel bedrukken. Maak gebruik van de mogelijkheid om op onze website binnen twee minuten een duidelijke en voordelige offerte te ontvangen per e-mail!

Goedkoper opladers met bedrukking

Wij bieden goedkope opladers met bedrukking en kunnen uiteraard ook bedrukte opladers in een kleine oplage leveren. Behalve als relatiegeschenk kunt u de bedrukte opladers uiteraard ook gebruiken als give-away bij een aanbieding, of als cadeautje voor uw personeel. Wij hebben verschillende soorten opladers met bedrukking in verschillende prijsklassen. In onze vrijblijvende offerte ziet u binnen een oogopslag wat de kosten zijn van bedrukte opladers in het door u aangegeven aantal en met de opdruk die u wenst.

Snel opladers bedrukken

Denkt u er over om opladers te laten bedrukken? Dan is het goed om te bedenken welke boodschap (of welk logo) u wilt gaan gebruiken voor de opdruk van het artikel. Verder heeft u geen werk aan het laten bedrukken van opladers, wij doen de rest. Snel opladers bedrukken is nooit eerder zo eenvoudig en goedkoop geweest!.