Toon filters

Mini ballen bedrukken

Ben je op zoek naar een sportieve give-away waar jong en oud plezier van heeft? Kijk dan zeker eens naar de mini ballen in de collectie van Pinkcube.nl. Ontdek de verschillende soorten ballen die wij voorzien van jouw logo. Laat bijvoorbeeld een mini strandbal, jongleerballen of een mini voetbal bedrukken. Een speelse manier om voor nét dat beetje extra zichtbaarheid van jouw merk te zorgen. En wist je dat ons assortiment nog veel breder is dan alleen mini ballen bedrukken? Bekijk ook onze strandballen, voetballen of plastic ballen.

Vergelijk
Toon prijs
5 artikelen
Sorteer op:

Strandbal of mini voetbal bedrukken?

Laat een mini strandbal of mini voetbal bedrukken en geef deze weg als kleine attentie op een speciale dag. Denk aan een open dag van de basisschool of je sportvereniging. Of voeg de mini ballen toe aan een goodiebag die je uitdeelt tijdens een evenement of als relatiegeschenk. Volop mogelijkheden met deze promotieartikelen. En wij zorgen ervoor dat het logo er supermooi op staat!

Een gevarieerd aanbod

Ontdek het gevarieerde aanbod als het gaat om mini ballen bedrukken. Van een mini voetbal bedrukken tot jongleerballen bedrukken: Pinkcube regelt het moeiteloos en snel! Vul het sportieve geschenk gerust aan met andere producten zoals ​bedrukte sportkleding of een ​frisbee met logo. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de ruime keuze. En heb je hulp nodig bij de keuze? Dan helpen wij daar graag bij. Neem contact op en wij denken met je mee over de beste promotionele producten voor jouw bedrijf.

Bestellen in een paar stappen

Heb je een keuze gemaakt en weet je welke mini ballen je met logo wilt bedrukken? Dan bestel je deze in een paar eenvoudige stappen. Als je wilt, ontvang je binnen 1 minuut een offerte van ons. Maar direct bestellen is ook mogelijk. Vul het formulier bij het gewenste product in en binnen 1 uur ontvang je van ons een digitale drukproef van de mini voetbal, strandbal of andere bal met jouw logo. Tevreden? Dan gaan wij snel aan de slag met het bedrukken! Bij ieder product zie je de verwachte levertijd en de minimale afname staan. Zo weet je direct waar je aan toe bent!