Frisbees bedrukt met je eigen logo

Frisbee bedrukken met uw eigen bedrijfslogo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Bij ons kunt u frisbees geheel naar wens laten bedrukken met uw logo of tekst. Wij hebben verschillende soorten frisbees, zowel standaard als opvouwbaar. Ze kunnen al geleverd worden vanaf 25 stuks en worden al geleverd vanaf 3 werkdagen. Vraag direct een gratis en vrijblijvend digitaal ontwerp aan of neem contact met ons op indien u nog vragen heeft!

Verschillende soorten frisbees en bedrukkingsmogelijkheden

Bij Pinkcube hebben wij verschillende soorten frisbees. Iedereen kent de standaard kunststof frisbees, maar kijk ook eens naar de opvouwbare frisbees. Alle frisbees zijn te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Daarnaast kan de frisbee fotoprint zelfs bedrukt worden met een door u gekozen foto. Zo wordt het een erg leuk en persoonlijk geschenk voor uw zakenrelaties, medewerkers of klanten.

Frisbees als recreatie artikel

Frisbees zijn leuk voor iedereen. Voor kinderen leuk om mee buiten te spelen, maar ook voor de volwassen erg leuk om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Heerlijke ontspanning tijdens het overgooien van de frisbee. Zelfs honden kunnen mee doen, zodat het één grote familie-activiteit wordt. Doordat de frisbees zijn bedrukt met uw bedrijfslogo- of tekst, zal dit een groot bereik opleveren. Op verschillende plekken zullen nieuwe (potentiële) klanten uw bedrijf voorbij zien komen. Als dat geen goede reclame is!

Daarom bestelt u frisbees met logo bij Pinkcube!

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar wij bij Pinkcube elke dag weer hard voor werken. Wij snappen dat u niet teveel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen. Daar gaan wij u bij helpen! Wij hebben vast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede frisbees die u met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. U kunt direct online bestellen óf eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling en kunt u vertrouwen op onze levertijden. Bestel uw frisbees met eigen branding zonder zorgen bij Pinkcube. Heeft u nog verdere vragen? Dan staan wij voor u klaar om u verder te helpen!