Thermosflessen bedrukken

Onderweg je drank extra lang warm of juist koud houden? Dan komt een thermosfles goed van pas! En dat maakt het tot een nuttig geschenk waarmee je je merk onder de aandacht brengt bij klanten en relaties. Laat thermosflessen bedrukken met je logo en ze nemen je merk letterlijk mee. Dat zorgt voor een stukje extra naamsbekendheid.

Als het gaat om thermosflessen of ​thermosbekers bedrukken, heb je bij Pinkcube een ruime keuze. Het verschil zit met name in het design, de inhoud en de warm- of koudhoudtijd. Filter eenvoudig op de verschillende opties en laat de ideale thermosflessen bedrukken met jouw logo, een tekst of ander ontwerp. Wij regelen het moeiteloos en snel voor je! Hulp nodig bij de keuze? Dan denken wij graag met je mee.

Thermosflessen bedrukken met jouw logo

Afhankelijk van het type thermosfles bedrukken of graveren wij deze met jouw logo. Sommige flessen bedrukken wij naar wens all-over en bij andere ben je gebonden aan het opdrukgebied. Dit staat duidelijk aangegeven bij ieder product. Waar je ook voor gaat: bij Pinkcube ben je altijd zeker van een bedrukking van topkwaliteit. Wil je een extra luxe thermosfles bedrukken? Kies dan voor een thermosfles met geschenkverpakking. Daar filter je ook eenvoudig op. Verschillende merken, verschillende inhoud: voor iedereen hebben wij de ideale thermosfles in het aanbod!

Bestel je favoriete thermosfles

Heb je je keuze gemaakt voor een mooie thermosfles? Dan is bedrukken ook een fluitje van een cent. Stel je product eenvoudig samen en geef je bestelling online aan ons door. Binnen 1 uur ontvang je van ons een digitaal ontwerp ter controle. Tevreden? Dan starten wij snel met thermosflessen bedrukken! De verwachte levertijd staat aangegeven bij ieder product en wij houden je in het klantaccount op de hoogte van de status van je bestelling. Moeiteloos het mooiste resultaat!