Luchtbedden bedrukken

Op zoek naar mogelijkheden voor extra promotie in de zomermaanden? Laat luchtbedden bedrukken! Een luchtbed met logo is een zomers item om mee te nemen op vakantie of een dagje naar het strand. Zo gaat je logo letterlijk mee op reis! Pinkcube heeft luchtbedden in diverse soorten en maten. Ideaal om heerlijk in het water te liggen of als ligbed voor op het strand.

Naast luchtbedden bedrukken wij nog veel meer leuke, zomerse producten zoals zonnebrillen met logo of zonnebrand met logo. Maak er een leuk zomerpakket van en verras je gasten, klanten, relaties of medewerkers!

Diverse luchtbedden bedrukken

Van een langwerpig luchtbed met logo tot een kleiner luchtbed met kijkgat: in ons aanbod heb je een ruime keuze. Wat dacht je van een opblaasbare eenhoorn? Daar ga je vast en zeker veel kids blij mee maken. Maar ook een opblaasbare tafel behoort tot de mogelijkheden. Pinkcube bedrukt al deze luchtbedden met logo of een andere opdruk naar wens.

Luchtbedden fluitend bestellen

Heb je hulp nodig bij de keuze voor het juiste luchtbed? Geen probleem, wij denken graag met je mee. En als je het juiste product gevonden hebt, dan is bestellen een fluitje van een cent. Vul de gegevens in, geef je wensen voor de bedrukking door, upload je logo en wij sturen je binnen 1 uur een digitale proefdruk. Na akkoord heb je de bedrukte luchtbedden met logo snel in huis! Hoe snel? Check de verwachte levertijd bij het product.