Bedrukte tablet en telefoonhoezen met je eigen logo

Het zal niet het traditionele visitekaartje vervangen, maar het zijn wél de visitekaartjes van uw bedrijf: bedrukte tablet en telefoonhoezen met het logo of een slogan van uw bedrijf. Effectief als relatiegeschenk of gadget. Hoe meer u besteld, des te hoger de korting die wij u kunnen verlenen. Kortingen tot meer dan 50%! Kijk wat de mogelijkheden zijn en vraag snel een offerte aan. Wij leveren snel en als u spoed heeft zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat u de artikelen nog sneller in huis heeft.

Bedrukte tablet en telefoonhoezen

Niet enkel origineel, maar ook nog eens functioneel. De tablet en telefoons worden door iedereen de hele dag door gebruikt. Uw bedrijfslogo valt dus constant op. De tablet en telefoonhoezen zijn reeds in een kleine oplage te bestellen, maar hoe meer tablet en telefoonhoezen u laat bedrukken, hoe meer voordeel voor u!

Snel tablet en telefoonhoezen bedrukken!

Sommige promotie gelegenheden doen zich maar eens in de vier jaar voor, zoals bijvoorbeeld het WK voetbal. Misschien een mooie gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen met goedkope tablet en telefoonhoezen. Het WK staat voor de deur, maar wij kunnen snel de tablet en telefoonhoezen laten bedrukken met uw logo en misschien een goede wens voor het Nederlands Elftal! Vraag snel die offerte aan!

Tablet en telefoonhoezen met bedrukking

De met uw logo of slogan bedrukte tablet en telefoonhoezen als relatiegeschenk, gadget of misschien als extraatje voor uw personeel, zullen altijd een gewild cadeautje zijn. Op onze site kunt u gemakkelijk en snel in drie stappen een offerte aanvragen. Kies de kleur van de hoes, het aantal kleuren van de opdruk van uw logo en/of slogan en het gewenste aantal hoezen. Klik op offerte maken en alles wordt snel voor u uitgerekend.