Muismatten bedrukken

Muismatten bedrukken? Daarvoor ben je bij Pinkcube aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment met bureauaccessoires, inclusief bedrukte muismatten. Laat je huisstijl terugkomen in het kantoor door deze muismat te bedrukken met je eigen logo, tekst of beeld. Een muismat bedrukken is al mogelijk vanaf 10 stuks. Bovendien bevatten de muismatten handige features zoals een draadloze oplader en usb-poorten. Hiermee is deze bureau accessoire van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er verschillende vormen en materialen van bedrukte muismatten beschikbaar. Denk aan een muismat van kurk of ronde muismatten of rechthoekige muismatten. Zoek je een ergonomische muismat? Kies dan voor een muismat met gewatteerde polssteun. Deze ergonomische muismatten zijn bovendien voorzien van anti slip laminaat en kunnen in full colour bedrukt worden.

Bedrukte muismatten in full colour

Een muismat voorzien van een toffe print of afbeelding? Daarvoor ben je bij Pinkcube aan het juiste adres. De bedrukte muismatten zijn gemaakt van hoogwaardig zwart schuim waarop de bedrukking prachtig tot z'n recht komt op zowel rechthoekige muismatten als ronde muismatten. Voor een luxe uitstraling kun je er bovendien voor kiezen om de muismat te laten graveren. Bijvoorbeeld als cadeau voor een (nieuwe) werknemer. Je kunt dan bijvoorbeeld de naam van deze medewerker laten graveren.

Goedkope muismatten bedrukken

Wil je een bedrukte muismat kopen als relatiegeschenk of voor op kantoor, maar heb je een klein budget? Geen probleem. Binnen ons assortiment vind je een aantal goedkope muismatten. Neem bijvoorbeeld een van de ronde muismatten 'Exfera'. Deze muismat is verkrijgbaar in het rood, groen, geel of blauw en is te voorzien van één kleur opdruk en heeft een zeer scherpe prijs. Al vanaf €0,28 cent per stuk heb je een mooie gepersonaliseerde muismat. Kortom, een muismat bedrukken hoeft dus helemaal niet duur te zijn.

Muismatten laten bedrukken

Voor een stevige muismat met een rubberen onderkant ben je bij Pinkcube op de goede plek. Door de rubberen onderlaag van de bedrukte muismatten heb je altijd een perfecte muisbesturing voor alle type muizen. Zoek je gaming muismatten? Dan adviseren we om een precies en consistent oppervlak te kiezen met een stevige rubberen onderlaag. Zo heb je de meeste grip en kun je veel snelheid maken.