Handdoeken bedrukken met uw eigen logo

Bij Pinkcube treft u een uitgebreid assortiment handdoeken, of u nu op zoek bent naar hotelkwaliteit of een budget variant: bij ons bent u aan het juiste adres. Middels de filters aan de linkerzijde maakt u eenvoudig een keuze op basis van kwaliteit of formaat. Zo heeft u snel overzicht in ons assortiment. Al onze handdoeken kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of ontwerp. Ze zijn in tal van kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd wel een bij uw bedrijf past. Naast het bedrukken van uw logo is het bij sommige handdoeken ook mogelijk deze all-over te bedrukken met uw eigen design. Komt u er zelf niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op voor advies!

Verschillende soorten handdoeken bedrukken

Er zijn veel verschillende soorten handdoeken, voor elke gelegenheid wel één. Van sporthanddoek tot gastenhanddoek, en van badhanddoek tot golfhanddoek. Bij Pinkcube helpen wij u bij de keuze van het juiste artikel. Sport handdoeken zijn uiterst geschikt voor in de sportschool, doordat ze juiste afmetingen hebben en een goede absorptie. Bedrukt u deze met uw logo, dan zal u zeker opvallen in vele sportscholen of bij sportverenigingen. Bent u op zoek naar een standaard handdoek, kijk dan eens bij onze badhanddoeken. Deze handdoek is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De ‘budget’ is geschikt voor bijvoorbeeld éénmalige sportevenementen, de ‘basic’ kunt u vergelijken met HEMA-kwaliteit. Wilt u een wat luxere variant, klik dan ‘deluxe’ aan of ‘ultradeluxe’. Deze handdoeken zijn geschikt voor wellness-centra en zijn van hotelkwaliteit. Uiteraard zijn zijn deze luxere handdoeken ook een mooi relatiegeschenk wanneer u uw medewerkers, klanten of zakenrelaties wilt bedanken.

Naast de verschillende kwaliteiten, hebben wij bij Pinkcube ook verschillende afmetingen. Om u op weg te helpen hebben wij een paar tips voor u. Gastendoekjes hebben als afmeting 30 x 50 cm. De standaard handdoek, zoals bij u thuis, heeft als afmeting 50 x 100 cm. Wenst u hem een slag groter, ga dan voor de 70 x 140 cm. Bent u juist op zoek naar een groot strandlaken, ga dan voor de afmeting 100 x 180 cm óf de supersize van 100 x 210 cm. Naast deze opties hebben wij ook nog hamamdoeken.