Kledinghoezen bedrukken

Als je je kleding netjes en beschermd mee wilt nemen, dan is een kledinghoes een echte musthave. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van een kostuum, jurk of andere kledingstukken. Neem deze makkelijk mee aan een kledinghanger, vouw de kledinghoes er omheen en rits 'm dicht. En wist je dat wij deze handige kledinghoezen met logo bedrukken? Een ideaal relatiegeschenk waarmee je logo op een praktische manier in het oog springt. Ontdek de verschillende mogelijkheden bij Pinkcube voor zo'n luxe kledinghoes en geef deze cadeau aan je klanten, relaties of medewerkers..

Bekijk de verschillende modellen kledinghoezen bij Pinkcube en laat je favoriete hoes bedrukken. Er zijn mogelijkheden om de hoezen per adres te verzenden. Dat staat aangegeven bij de producten. Naast kledinghoezen bedrukken we nog meer handige items voor onderweg, zoals ​bagagelabels met logo en ​reisaccessoires met logo. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf letterlijk en figuurlijk mee op reis te nemen!
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Kies je favoriete kledinghoes

Op deze pagina zie je ons actuele aanbod voor een bedrukte kledinghoes. Non-woven kledinghoezen van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Hoezen met of zonder transparant venster en in een formaat dat past om ieder kledingstuk. De handige ritssluiting zorgt ervoor dat je de kleding makkelijk en snel opbergt. Kun je niet kiezen uit de verschillende uitvoeringen? Dan staat het team van Pinkcube klaar om je verder te helpen. Samen kijken we naar de beste match voor jouw bedrijf.

Eenvoudig kledinghoezen bedrukken

De bedrukking van de kledinghoes is zo geregeld bij Pinkcube. Per product geven we duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn voor de opdruk. Je bedrijfslogo, een tekst of andere afbeelding op de voorkant van de kledinghoes bedrukken? Jij hebt de keuze. Kies je favoriete hoes, de gewenste kleur, het aantal stuks en vraag een offerte aan. Als je je logo vervolgens aanlevert, ontvang je van ons binnen 1 uur een digitale drukproef. Laat ons weten of je akkoord bent en wij starten snel met bedrukken.