Reisaccessoires bedrukken

Als je op reis gaat, is het fijn om de juiste reisaccessoires bij te hebben. Handige reisaccessoires die je reis vergemakkelijken. En wist je dat je deze praktische reisartikelen ook in kunt zetten als giveaway of relatiegeschenk? Laat reisaccessoires bedrukken, maak er een leuk pakket en wens je medewerkers, klanten en relaties een fijne vakantie. Of zet de producten in als giveaway op een vakantiebeurs. Op die manier draag je niet alleen op een leuke manier mee aan de vakantie van de ontvangers, maar gaat je merk ook mee op reis.

Bestel een ​bedrukte koffer en vul deze met bedrukte reisaccessoires. Een leuk en origineel geschenk voor je medewerkers en zakenrelaties. Van de Costa Brava tot Hollywood: stuur je logo letterlijk de wereld rond!
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Verschillende soorten reisaccessoires

De keuze is reuze als het gaat om bedrukte reisaccessoires bij Pinkcube. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kofferriem, oordopjes, slaapmasker of reiskussen? Allemaal items die van pas komen in het vliegtuig, de bus of trein. Neem je elektronische apparaten mee? Dan is het handig om ze onderweg op te kunnen laden. Kijk daarvoor eens naar onze ​bedrukte powerbanks met USB-poorten. En kijk ook eens naar de overige reisaccessoires die we met logo bedrukken. Dankzij het brede assortiment is er altijd wel een leuk promotie artikel te vinden dat bijdraagt aan je naamsbekendheid.

Diverse bedrukkingsmogelijkheden

Afhankelijk van de materialen bieden we bepaalde mogelijkheden aan voor de opdruk van de reisaccessoires. Dit kan een bedrukking zijn in 1 tot 6 kleuren of zelfs full colour. Maar soms is ook een lasergravure mogelijk. Je logo op de reisaccessoires bedrukken of een andere afbeelding? Dat kan! We geven aan wat de maximale drukafmeting is en op welke locaties we ieder accessoire bedrukken. Filter het aanbod eenvoudig op materialen zoals polyester, metaal of katoen of de bedrukkingsmogelijkheden. Op die manier kies je makkelijk de juiste items. En als je daar hulp bij nodig hebt, staan we voor je klaar!

Reisaccessoires met logo bedrukken: zo werkt het

Reisaccessoires met logo bedrukken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. En dat ervaar je meteen als je de items met bedrijfslogo bestelt. Kies je favoriete product, stel je product samen in een paar stappen en stuur ons je logo. Wij regelen de rest. Alleen mag jij nog wel de digitale proefdruk controleren. Die sturen we je binnen 1 uur na de bestelling en zo zie je hoe we de reisaccessoires bedrukken. In kleine oplages bestellen? Per product geven we aan wat de minimale afname is. Ontdek de mogelijkheden en bestel je favoriete reisaccessoires online.