Nekkussen bedrukken

Als je op reis gaat met de bus of het vliegtuig, dan wil je dat het liefst zo comfortabel mogelijk doen. Gelukkig zijn daar inmiddels veel handige oplossingen voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nekkussen? Met zo'n kussen zit je heerlijk in je stoel tijdens het reizen en doe je sneller even een oogje dicht. Laat nekkussens bedrukken en geef ze weg aan klanten, relaties en/of medewerkers. Zo nemen ze je merk letterlijk mee op reis! De ideale promotionele artikelen voor een goede zichtbaarheid.

Wil je een opblaasbaar nekkussen of een gevuld, comfortabel nekkussen laten bedrukken? In ons aanbod vind je diverse soorten nekkussens. Bekijk de artikelen en kies je favoriete kussen. Wij zorgen voor een perfecte bedrukking. Naast bedrukte reiskussens vind je bij ons nog veel meer leuke items voor op reis. Wat dacht je van ​reisspellen of ​oordopjes met logo? Laat je verrassen door het aanbod van Pinkcube. Wij helpen je graag bij de keuze.
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Onmisbaar op reis

Of het nu gaat om korte reizen of lange reizen, een nekkussen biedt altijd optimale ondersteuning voor je nek tijdens de reis. Zo heb je geen stijve nek als je aankomt op de bestemming. En dat is toch mooi meegenomen. Een nekkussen is niet alleen ideaal op reis, maar ook als relatiegeschenk. Laat nekkussens bedrukken met logo en je hebt een extra uniek geschenk. De bedrukte nekkussens zijn bij Pinkcube in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. En denk ook aan materialen zoals microvezel of polyester. Verder heb je de keuze uit een opblaasbaar reiskussen of een gevuld nek kussen. Filter het aanbod en selecteer je favoriete product.

Reiskussen bedrukken met logo of tekst?

Reiskussens bedrukken is een fluitje van een cent bij Pinkcube. Per kussen zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Denk aan de kleur opdruk, waarbij je de keuze hebt uit een bedrukking in 1 kleur tot maximaal 6 kleuren. En ook de drukafmeting staat aangegeven. In sommige gevallen is dat het gehele oppervlak van het kussen. Geef je voorkeuren aan voor de bedrukking en het aantal stuks. Binnen 1 uur na het aanvragen van de offerte en het aanleveren van je logo ontvang je van ons een digitale drukproef. Simple as that!