Trolleys bedrukken

Een trolley is heel handig als handbagage in het vliegtuig, maar ook ideaal om mee te nemen tijdens een weekendje weg of een zakelijke afspraak. Laat trolleys bedrukken met logo en je merk gaat letterlijk mee op reis. Zo’n bedrukte trolley is ideaal om in te zetten als relatiegeschenk voor je klanten, medewerkers of relaties. De optimale metgezel tijdens een korte of langere vakantie.

Wanneer je het verrassende aanbod trolleys van Pinkcube ziet, krijg je al bijna zin om op vakantie te gaan. Naast trolleys bedrukken we nog veel meer leuke artikelen voor op reis. Denk bijvoorbeeld aan ​zonnebrand met logo en ​bedrukte reisspellen. Wij bieden alles om je merk op een leuke en unieke manier onder de aandacht te brengen.

Kies de ideale trolley

Bij Pinkcube vind je trolleys in verschillende soorten, maten en materialen. Of je nu zoekt naar een trolley voor een lange reis, een weekend trolley, een laptop trolley voor studenten of een business trolley: bij ons vind je wat je zoekt. Je filtert aanbod eenvoudig op bijvoorbeeld harde trolleys of zachte trolleys, trolleys met 2 of 4 wielen en het gewenste materiaal. Dat helpt je om het ideale product te te vinden. Wil je een trolley bedrukken, maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Pinkcube helpt je daar graag bij. We reageren supersnel via chat, mail of telefoon. Samen kijken we naar de trolley die het beste past bij jouw wensen.

Handbagage koffer bedrukken

Een trolley die je als handbagage gebruikt in het vliegtuig, moet voldoen aan een aantal maximale afmetingen. De IATA heeft bepaald dat het formaat niet groter mag zijn dan 56 cm x 45 cm x 25 cm. Raadpleeg voor de zekerheid de informatie bij de vliegmaatschappij. Bij iedere trolley geven we duidelijk aan wat het formaat is. Zo weet je zeker dat de trolleys bedrukt met je logo daadwerkelijk mee mogen in het vliegtuig. Wel zo makkelijk! En heb je toch een maatje groter nodig? Kijk dan eens naar de ​bedrukte koffers.

Trolleys personaliseren

Trolleys laten bedrukken met logo, naam en/of een eigen ontwerp? Dat regel je heel makkelijk bij Pinkcube. Op die manier personaliseer je de trolley en creëer je een extra uniek promotieartikel of relatiegeschenk. Want hoe tof is het om een trolley bedrukt met je eigen naam te hebben? Een heel leuk relatiegeschenk en Pinkcube maakt het mogelijk. Per trolley zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Trolleys met logo in 1 kleur of een foto in full colour? Niets is te gek. Een trolley heeft lekker veel ruimte voor het bedrukken, dus maak daar gerust gebruik van.

Fluitend online bestellen

Fluitend online bestellen en zorgeloze service: dat is waar Pinkcube voor staat. In een paar simpele stappen bestel je de bedrukte trolleys. Klik op een product, stel je product samen, vraag een offerte aan en upload je logo. Vervolgens ontvang je binnen 1 uur een vrijblijvend digitaal ontwerp in je mailbox. Tevreden? Dan pas gaan wij de trolleys bedrukken. We houden je op de hoogte over de bestelling. Lekker duidelijk, daar houden wij van.