Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Lippenbalsems of lipjars met logo: binnen 1 uur een digitaal ontwerp.

Verschillende lippenbalsems met logo

Lippenbalsems zijn een populaire giveaway. Het zijn kleine, maar zeer bruikbare items die zich uitstekend lenen voor een promotie. En denk daarbij niet alleen aan de bekende lippenbalsem sticks, maar wij bedrukken ook lippenbalsems met een smaakje en lipjars ofwel ronde of vierkante blikjes lippenbalsem met logo. Wij hebben de producten onderverdeeld in verschillende subcategorieën om de keuze makkelijker te maken. En als je hulp nodig hebt bij de keuze, dan denken we graag met je mee.

Waarom lippenbalsems bedrukken?

Lippenbalsems zijn een veelgebruikt product in het dagelijks leven, zowel voor mannen als voor vrouwen. In de zomer ter bescherming tegen de zon en in de winter om uitdroging te voorkomen. Een product dat het hele jaar dus goed van pas komt en in de smaak zal vallen. Wanneer je de lippenbalsem laat bedrukken met je logo, heb je een leuke giveaway voor bijvoorbeeld beurzen of andere evenementen.

Design je lippenbalsem

Laat lippenbalsems bedrukken met logo of een tekst in één of meerdere kleuren, op één zijde of zelfs helemaal rondom. Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Ontwerp zo een unieke lippenbalsem met inbreng van jouw eigen creativiteit. Er zijn lippenbalsems in diverse vormen en kleuren verkrijgbaar. Bepaal zelf wat jij het mooiste vindt. En natuurlijk helpen wij daar heel graag bij.

Bedrukte lippenbalsems bestellen

Het bestellen van de bedrukte lippenbalsems is een fluitje van een cent bij Pinkcube. Vul de gevraagde gegeven bij het gekozen product in en upload je ontwerp. Wij sturen je binnen 1 uur na de bestelling een digitaal ontwerp, zodat je ziet hoe de bedrukte lippenbalsems eruit komen te zien. Pas na volle tevredenheid starten wij met lippenbalsems bedrukken. Moeiteloos het mooiste resultaat.