Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Lippenbalsems of lipjars met logo vanaf 10 stuks en al geleverd vanaf 5 werkdagen.

Lippenbalsems bedrukken

  • Al vanaf 50 stuks voor € 40,00
  • Leverbaar binnen 20 werkdagen
Lippenbalsems
Gemakkelijk online bestellen
Gratis digitaal ontwerp
Snelle levering en service

Lippenbalsems bedrukken

Bedrukte lippenbalsems, ook wel bekend als bedrukte Labello’s, hebben een zeer groot bereik als promotieartikel of relatiegeschenk. Wanneer u de lippenbalsems laat bedrukken met uw eigen logo, zal uw bedrijf het gehele jaar door onder de aandacht worden gebracht. Onze bedrukte lippenbalsems zijn geheel naar wens en zelfs leverbaar met smaak, 3D logo of in een bijpassende en bedrukte verpakking.

Lippenbalsem bedrukken met logo

Zoekt u een smaakvolle give-away? Verras uw klanten dan met een lippenbalsem, lipjars of lipgloss voorzien van uw logo en andere gewenste informatie. Ook de smaak bepaalt u zelf! Verder verzorgt Pinkcube de bedrukking van de bijbehorende verpakking of display.

Lippenbalsem bedrukken

Het gegeven dat een vrouw lippenbalsem, lipjars en lipgloss altijd onder handbereik heeft, maakt dit zo’n interessante give-away. Welk bedrijf kan zeggen dat het een vaste plek in de handtas van duizenden vrouwen heeft veroverd! Pinkcube heeft verschillende soorten lippenbalsem in het assortiment. Deze kunnen allemaal bedrukt worden met uw logo. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren en smaken. Zo stelt u heel eenvoudig zelf de lippenbalsem samen, die het beste bij uw bedrijf of organisatie aansluit.

Lipjars en lipgloss bedrukken

Het enige verschil tussen lippenbalsem bedrukken en lipgloss bedrukken is dat u bij het laatstgenoemde product niet uit smaken kunt kiezen. Verder werkt de procedure bij lipgloss bedrukken hetzelfde. Lipjars bedrukken heeft als groot voordeel dat het u de mogelijkheid biedt om net wat meer informatie mee te geven. Dan kunt u denken aan het bedrukken van de lipjars met een slogan, uw pay-off of bijvoorbeeld een specifiek jaartal.

Lippenbalsem met smaak bedrukken

Wilt u zich écht onderscheiden, dan kunt u ervoor kiezen om lippenbalsems met smaak te bedrukken. Van appel, braam en chocolade tot framboos, citroen, aardbei, sinaasappel en zelfs cola; de smaken zijn heel verrassend! Ook een lippenbalsem met smaak bedrukken kan bij Pinkcube goedkoop en eenvoudig. Vermeldenswaardig is dat u de lippenbalsem, lipjars of lipgloss van uw keuze bij Pinkcube al in een kleine oplage kunt bestellen. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Lippenbalsem displays bedrukken

Bij Pinkcube slaagt u ook voor een passende display voor uw lippenbalsems. Zo pakt u pas echt goed uit op uw toonbank, balie of receptie! U kunt kiezen uit drie soorten displays, die plaats bieden aan respectievelijk 18 of 24 lippenbalsems. Natuurlijk kunt u ook de lippenbalsem displays laten bedrukken in uw huisstijl met uw eigen logo. Verder biedt Pinkcube u de mogelijkheid van lippenbalsem verpakking bedrukking. Vanzelfsprekend kunt u hier ook kiezen uit een aantal fraaie modellen. Desgewenst verlenen wij maatwerk.

Uitstekende lippenbalsem kwaliteit

Met een lippenbalsem, lipjars of lipgloss van Pinkcube bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige give-away tegen een heel aantrekkelijke prijs. Wij hanteren korte lijnen en zien bijvoorbeeld zelf toe op de bedrukking van onze producten. Meer in het algemeen controleren wij elke stap binnen het productieproces. Dat geldt niet alleen voor de lipproducten, maar ook voor de displays en verpakkingen.

Lippenbalsem offerte aanvragen

Wenst u een offerte voor het bedrukken van de door uw gewenste lippenbalsem, lipjars of lipgloss? Klik hier om deze aan te vragen. Vergeet niet om meteen aan te geven dat u ook interesse heeft in het bedrukken van de bijbehorende verpakking en/of display. Wanneer u een aanvraag heeft ingediend, ontvangt u binnen twee minuten de gewenste offerte in uw mailbox. Goed om te weten is dat u ingeval van een vraag altijd even kunt bellen of chatten met één van onze deskundige medewerkers van de klantenservice.