Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Lippenbalsems of lipjars met logo vanaf 50 stuks en al geleverd vanaf 4 werkdagen.

Bent u op zoek naar lippenbalsems die u kunt bedrukken met uw eigen logo? Dan bent u bij Pinkcube aan het juiste adres. Bij ons is het al mogelijk om bedrukte lippenbalsems te bestellen vanaf 50 stuks en te leveren vanaf 5 werkdagen. Wij hebben de lippenbalsems voor u onderverdeeld in verschillende subcategorieën, zodat het voor u makkelijker wordt een keuze te maken uit ons brede assortiment.

Lippenbalsem bedrukt met uw bedrijfslogo

U kunt er voor kiezen de lippenbalsems te laten bedrukken met uw eigen unieke logo, tekst of huisstijl. Dit kan in één of meerdere kleuren, op één zijde of zelfs helemaal rondom. Laat uw eigen creativiteit dus de vrije loop bij het ontwerpen van een unieke lippenbalsem. Bij Pinkcube kunt u eenvoudig en gratis een digitaal ontwerp opvragen. Zo kunt u eerst zelf beoordelen of de lippenbalsems de juiste opdruk krijgen alvorens over te gaan tot bestellen. Komt u er niet helemaal uit? Ons team denkt graag met u mee, neem dus gerust contact op.

Waarom lippenbalsems laten bedrukken?

Lippenbalsems zijn een veelgebruikt artikel in het dagelijks leven. Doordat het veel wordt gebruikt is de bedrukte lippenbalsem een uiterst geschikt middel om uw bedrijf te promoten. Met name in de koude wintermaanden mag een goede lippenbalsem niet ontbreken. Maar ook in de zomer kunnen lippen een goede verzorging gebruiken. Een product dat het hele jaar door dus van pas komt en in de smaak zal vallen. Wanneer u de lippenbalsem laat bedrukken met uw eigen logo, maakt dat de perfectie give-away voor bijvoorbeeld beurzen of evenementen.

Bij Pinkcube hebben wij naast de standaard lippenbalsem sticks, ook lipjars, lippenbalsems in een rond potje en zelfs lippenbalsems met een smaakje. Zo zit er altijd een geschikt product voor uw bedrijf of organisatie tussen. Alle soorten lippenbalsems zijn te bedrukken met uw eigen, persoonlijke ontwerp. Let wel, wij raden bij het bedrukken van een rond potje aan deze niet te bedrukken met tekst, maar met een logo. Het drukoppervlak is kleiner en hierdoor zal tekst niet goed opvallen. Wilt u graag tekst op een lippenbalsem laten bedrukken, dan raden wij u aan te kiezen voor een lippenbalsem stick.

Aarzel niet langer en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.