Bierglazen bedrukken

Bij een lekker biertje hoort een mooi bierglas. En wat als op zo'n bierglas het logo van jouw restaurant, sportvereniging of bedrijf staat? Dan springt jouw bedrijfsnaam meteen in het oog als mensen een biertje drinken. En misschien maken ze wel een foto van het bierglas met logo en komt het vervolgens voorbij op social media. Dat is gratis reclame! Bedrukte bierglazen zijn bovendien ideaal om te geven als relatiegeschenk of als onderdeel van een kerstpakket. Volop mogelijkheden.

Pinkcube heeft een breed assortiment als het gaat om bierglazen bedrukken. Kies je favoriete bierglas, laat het bedrukken met jouw logo en je hebt écht een uniek bierglas. Naast bedrukte glazen, leveren wij relevante producten zoals een ​sleutelhanger met opener of ​bedrukte bierviltjes.

Verschillende soorten bierglazen bedrukken

Bij Pinkcube heb je volop keuze als het gaat om bierglazen bedrukken. Natuurlijk bieden wij het bekende stapelbare vaasje, maar er zijn nog veel meer mooie bierglazen. Wat dacht je van een trappistglas, een Weizen glas of een bierpul? Of serveer je speciaalbier in chique wijnglazen? In ons aanbod vind je alle soorten glazen. Kies je voor een bedrukt bierglas met een inhoud van 220 ml of 500 ml? Wat voor soort glas je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het logo perfect op het bedrukte bierglas staat. Bierglazen van uitstekende kwaliteit waarmee je een goede indruk achterlaat bij jouw gasten, klanten, relaties of verenigingsleden.

Eenvoudige bedrukte bierglazen met logo bestellen

Een bierglas bedrukken is bij Pinkcube echt een fluitje van een cent. Laat goedkoop bierglazen personaliseren in kleine oplage vanaf 36 stuks. Per bierglas zie je wat de prijs, de minimale afname en de verwachte levertijd is. Als je een persoonlijk advies nodig hebt, dan denken wij graag met je mee. Juiste glas gevonden? Dan is laten bedrukken heel makkelijk. Geef je voorkeuren aan, upload je logo en voeg de gewenste bierglazen toe aan je winkelwagen. Bestel en betaal, en je krijgt van ons binnen 1 uur een gratis digitaal ontwerp in je mailbox. Na akkoord, starten wij razendsnel met het bedrukken van de bierglazen. Vervolgens ontvang je ze op het gewenste adres. Snel, gemakkelijk én goed!