Toon filters

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken voor in uw horeca-gelegenheid, bedrijfskantine of tijdens een evenement? Wij kunnen het voor u regelen! We hebben een groot assortiment met bedrukte bierglazen die voorzien zijn van logo of tekst. Denk aan fluitjes, vaasje of een weizen. Voor elke biersoort hebben we wat! Ook kunt u in ons aanbod stapelbare bierglazen terugvinden. Dit is erg handig bij eventueel rondlopen bij drukke aangelegenheden.

Vergelijk
Toon prijs
26 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte bierglazen als onderdeel van een marketingcampagne

Als ondernemer is het van groot belang dat u uw bedrijf voortdurend op een creatieve wijze weet te promoten. Wanneer u hierin slaagt, dan maakt u kans op een grotere klantenkring. Dit is onder andere mogelijk door bierglazen te bedrukken. Bedrukte bierglazen kunnen een leuke wijze zijn om een bedrijf aan de man te brengen. Zo kunt u er voor kiezen om bierglazen met logo er op te laten drukken. Bierglazen met opdruk zorgen er namelijk voor dat potentiële klanten regelmatig aan uw diensten en producten herinnerd worden. U kunt online een offerte opvragen, waardoor u direct weet wat bierglazen bedrukken kost.

Een mooi relatiegeschenk voor uw klanten

Heeft u al overwogen om Bierglazen als relatiegeschenk mee te geven aan klanten? Het kan er namelijk voor zorgen dat klanten sneller bij je zullen terug komen. Door het krijgen van cadeaus, wordt men enthousiast en voelt men zich gewaardeerd. Goedkope bierglazen kun je onder andere als give-away uitdelen op een beurs of ander evenement. Het kan een mooie aanvulling zijn op uw marketingcampagne. Want zeg eens; iedereen is toch gek op bier?