Longdrinkglazen bedrukken

Ben je voor je horecazaak op zoek naar mooie longdrinkglazen? Laat longdrinkglazen bedrukken met logo en serveer je de drankjes in een extra uniek glas. Op die manier zorg je niet alleen voor een goede presentatie, maar ook voor meer naamsbekendheid. Pinkcube levert bedrukte longdrinkglazen met een logo dat er perfect op staat. Een krasvaste bedrukking die lang mooi blijft.

Naast longdrinkglazen met print naar keuze, leveren wij nog veel meer producten voor jouw horecazaak. Denk aan ​koffiemokken met logo of ​bedrukte karaffen. Natuurlijk zijn deze ook leuk om in te zetten als relatiegeschenk.

Longdrinkglazen bedrukken: verschillende maten

Het ene glas is het andere niet. En daarom biedt Pinkcube bedrukte longdrinkglazen in verschillende soorten en maten. Iedereen kent natuurlijk het ‘standaard’ longdrinkglas in een recht aflopende vorm. Wij bieden ook conische longdrinkglazen met logo die net iets uitlopen. Qua inhoud variëren de long drinkglazen van 210 ml tot 470 ml. Zo kies je het glas dat het beste bij je wensen past!

Bestel je bedrukte longdrinkglazen eenvoudig

Pinkcube bewijst dat longdrinkglazen bedrukken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je bestelt ze bij ons heel eenvoudig door je wensen bij het product aan te geven en je logo te uploaden. Binnen 1 uur na de bestelling krijg je van ons een gratis digitaal ontwerp. Na akkoord zorgen wij voor een snelle levering. De verwachte levertijd staat bij ieder product aangegeven. Liever eerst een offerte ontvangen voor de bedrukte longdrinkglazen met logo? Dat is geen probleem en die je ontvang je zelfs binnen 1 minuut in je mailbox. Zo snel en makkelijk kan het zijn!