Toon filters

Bedrukte longdrinkglazen met uw eigen logo

Longdrinkglazen zijn ideaal om te bedrukken met uw eigen opdruk
Vergelijk
Toon prijs
6 artikelen
Sorteer op:

Longdrinkglazen bedrukken

Bij het kiezen van een leuk en veel gebruikt relatiegeschenk is het belangrijk dat het item van hoogstaande kwaliteit is. Bedrukte longdrinkglazen zijn populair en kunnen zowel binnen het bedrijf als thuis worden gebruikt door de ontvanger. Wij bieden de mogelijkheid om longdrinkglazen te laten bedrukken met uw logo of andere bedrijfsinformatie die u graag wilt delen. Biedt uw relaties longdrinkglazen met logo aan en geef ze het perfecte visitekaartje!

Longdrinkglazen met opdruk hoeven absoluut niet duur te zijn. De goedkope longdrinkglazen die wij bieden zijn van een goede kwaliteit en de bedrukking blijft uiteraard mooi, ook bij veelvuldig gebruik. Kiest u voor longdrinkglazen met opdruk? Dan is het goed om te weten dat wij onze bedrukte relatiegeschenken vervaardigen met een zeer korte levertijd. Snel longdrinkglazen laten bedrukken is nooit eerder zo goedkoop en eenvoudig geweest!

Ook als u longdrinkglazen als relatiegeschenk wilt aanbieden aan een kleinere groep ontvangers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de unieke mogelijkheid om deze longdrinkglazen in een kleine oplage te bestellen.

Bekijk onze mogelijkheden voor goedkope longdrinkglazen op onze website en overtuig uzelf van de kwaliteit die wij bieden tegen een lage prijs. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor longdrinkglazen met bedrukking. U kiest het te bedrukken product en het gewenste aantal, wij zorgen ervoor dat u binnen twee minuten een goedkope prijsopgaaf ontvangt. Longdrinkglazen laten bedrukken is bij ons eenvoudig en goedkoop!