Potloden bedrukken met tekst of logo

Wist je dat wij ook potloden bedrukken met een tekst of logo? Bedrukte potloden zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen. In ons aanbod vind je potloden in allerlei soorten en maten. Van kleurpotloden bedrukken tot een mini-potloodje of potlood met gum: wij regelen het! Maar denk ook aan flexibele potloden, vulpotloden en complete kleurpotlodensets. Ideaal voor het onderwijs, de horeca of bedrijven in de bouwbranche. Voor iedereen die potloden nodig heeft!

Via de handige filteropties vind je eenvoudig de juiste potloden. Alle potloden bedrukken we desgewenst met een logo in één of meer kleuren. Per potlood zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. En we geven ook aan wat de verwachte levertijd is van de bedrukte potloden. Duidelijkheid staat voorop! Wil je niet alleen potloden laten bedrukken, maar ook bijpassende ​pennen met logo? Natuurlijk is dat mogelijk! En kijk ook eens naar ​ luxe pennen die ideaal zijn als relatiegeschenk. Wij zorgen altijd voor het allerbeste resultaat.

Bestel je bedrukte pennen moeiteloos online

Gebruik de handige filters aan de linkerzijde om te filteren op type potlood. Dat potloden bedrukken goedkoop mogelijk is, bewijzen onze prijzen. Sorteer op de ‘Laagste prijs’ om de allergoedkoopste opties te zien. Keuze gemaakt? Als je een offerte wenst, dan ontvang je die van ons binnen 1 minuut. Maar direct bestellen kan ook. Je krijgt binnen 1 uur een digitaal ontwerp van ons ter controle. Zo zie je hoe de potloden met logo eruit komen te zien. Potloden laten bedrukken is supersnel en makkelijk mogelijk dankzij Pinkcube. Ontdek het zelf! Hulp nodig bij de keuze? Wij denken graag met je mee.