Bedrukte pepermuntjes met logo

Zoek je een verfrissend, compacte en opvallende give-away? Dan zijn pepermuntjes het ideale weggevertje. Onze collectie pepermuntjes is zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een rond pepermuntblikje met 'clic clac' sluiting waarvan je de deksel kunt bedrukken. Voor pepermuntjes met een luxere uitstraling kun je kiezen voor pepermuntzakjes waarvan je het kartonnetje zelf kunt personaliseren. Wil je een pepermunt give-away die gemakkelijk in je broekzak past? Kies dan voor pepermunt blisters. De omslag van het doosje kun je in full colour laten bedrukken. Ook kun je bij ons terecht voor de welbekende Wilhelmina pepermuntjes. Kortom, op onze website kun je voor elke gelegenheid een passend pepermuntje vinden.

Bovendien kun je alle pepermunt bedrukken met je eigen ontwerp, afbeelding of tekst. Wil je het ontwerp eerst digitaal zien voordat je een bestelling plaatst? Geen probleem. Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je een digitale proefdruk. Wanneer je akkoord geeft wordt het bestelproces gestart. Voor vragen over een offerte of bestelling, neem dan contact op via WhatsApp, chat, telefoon of e-mail.

Pepermunt rolletjes met logo bedrukken

Rolletjes pepermunt, blikje's pepermunt, clik clak / clic clac doosjes pepermunt, hart mint doosjes pepermunt, pepermunt in doosje, pepermunt in zakje, vierkant pepermunt, rond pepermunt, vorm pepermunt of toch kleine pepermuntjes? U hoor het al, de mogelijkheden van pepermunt zijn eindeloos. Vandaar dat wij ook een groot bedrukt assortiment pepermunt aanbieden. In uw eigen logo, of toch met tekst? Alles is mogelijk in lekkere mint smaken.

Pepermunt als promotieartikel, met opdruk vanaf kleine oplage te verkrijgen

Pepermunt is een ideaal promotiemiddel. Doordat de rolletjes of blikjes te bedrukken zijn met een eigen logo, naam of tekst, is het pepermunt gemakkelijk weg te geven.

Verschillende soorten pepermunt

Ook voor beurzen is pepermunt erg geschikt. Tijdens beurzen zijn de pepermuntjes vaak terug te vinden in een snoeppot, of in rolletjes pepermunt. Er zijn dan ook veel verschillende soorten pepermunt te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan pepermunt verpakkingen, pepermuntjes in een blikje, pepermuntjes in een rolletje, pepermuntjes met 2, 4 of 10 pepermuntjes in een zakje.

Pepermunt bedrukken met eigen logo of tekst

Ook is de pepermunt vaak te verkrijgen in diverse vormen, vierkant, rond, hartvormig of uw eigen gewenste vorm. De pepermunt is dan vervolgens te verpakken in een rolletje pepermunt, een blikje pepermunt, een blikje pepermunt of een snoeppot met pepermunt. Dit alles is natuurlijk te bedrukken met uw eigen logo of tekst.