Puzzels bedrukken

Puzzelen stimuleert het brein en zorgt op die manier voor de nodige ontspanning. Het is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ben je op zoek naar een leuke giveaway voor een kleine prijs? Laat dan puzzels bedrukken! Kies bijvoorbeeld een mooie foto uit voor schuifpuzzel of laat de puzzels met logo bedrukken. Een hele leuke giveaway waar de ontvanger wel even zoet mee zal zijn! Combineer dit bijvoorbeeld met een ​bedrukt kaartspel en ​dobbelstenen met logo en je hebt een leuk spellenpakket.

Puzzels bedrukken met logo en/of afbeelding

Puzzels zijn er in verschillende soorten en maten, en dat zie je ook terug in het aanbod van Pinkcube. Laat schuifpuzzels, puzzelboekjes, een Tangram puzzel of een metalen 3D puzzel met logo bedrukken. Of kies een mooie afbeelding uit. Per item zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Wij zorgen er altijd voor dat het logo of de afbeelding er perfect op staat!

Bedrukte puzzels bestellen

Een puzzel bedrukken in grote oplage of kleine oplage? Bij ieder product staat aangegeven wat de minimale afname is. Bestel verder zoveel bedrukte puzzels als je wilt. Pinkcube zorgt moeiteloos voor het mooiste resultaat. Bij iedere puzzel staat bovendien aangegeven wat de verwachte leverdatum is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!