Koeltassen bedrukken

Het zonnetje schijnt, lekker naar buiten! Als het buiten warm is, dan is het fijn als je drankjes wat langer koud blijven. En dat maakt een bedrukte koeltas tot een ideaal, zomers relatiegeschenk. Een praktisch product met veel ruimte voor je logo of een andere opdruk. Van het strand tot het park: de ontvangers nemen de koeltas overal mee naartoe! Laat koeltassen bedrukken en zorg op een leuke manier voor extra promotie in de zomermaanden.

Naast koeltassen bedrukken wij nog veel meer leuke, zomerse producten. Denk aan ​zonnebrillen met logo of ​zonnebrand met logo. Wat je ook kiest, wij zorgen altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat. Bestellen is supergemakkelijk en wij zorgen ervoor dat het logo er perfect op staat.

Koeltassen met logo bedrukken

Een koeltas is een koeltas, denk je misschien. Laat je verrassen door ons brede aanbod met verschillende modellen. Van elegante tot sportieve en extra ruime koeltassen in verschillende kleuren. Bedrukte koeltassen in de vorm van een rugzak of een tas met een lang hengsel, goedkope koeltassen of meer premium tassen: jij hebt de keuze! En een groot voordeel van koeltassen bedrukken: de tassen bieden volop ruimte voor je logo of een andere mooie opdruk. Ideaal als relatiegeschenk of als zomers cadeau voor je medewerkers.

Koeltas met logo bedrukken: de mogelijkheden

Een koeltas bedrukt in 1 kleur, meerdere kleuren of full colour? Bij Pinkcube slaag je altijd. Per koeltas staat aangegeven wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Waar je ook voor kiest: wij zorgen er altijd voor dat het logo er perfect op staat. Een bedrukte koeltas waarmee je goed voor de dag komt. En om zeker te zijn van een perfecte bedrukking, ontvang je 1 uur na de bestelling een digitale proefdruk ter controle. Even checken en wij regelen de rest!

Moeiteloos bestellen

Heb je de ideale koeltas gevonden? Dat is mooi! En als dat niet zo is, dan denken wij graag met je mee. Het bestellen van koeltassen met logo is bij Pinkcube écht een fluitje van een cent. Wij maken het gemakkelijk voor je met een aantal stappen. Klik op het product en stel je product samen. Per koeltas zie je wat de minimale afname is. Heb je je bestelling extra snel nodig? Neem telefonisch, via e-mail of chat contact op en wij kijken samen naar een oplossing.