Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken regel je eenvoudig en snel bij Pinkcube. Laat je merk ook stralen zodra de zon gaat schijnen. Daar is een bedrukte zonnebril het perfecte middel voor. Breng je merk onder de aandacht door zonnebrillen weg te geven in je winkel of op een festival. Promotie zonnebrillen zijn ultieme zomerse giveaways!

Pinkcube heeft een ruim aanbod zonnebrillen met voor ieder wat wils als het gaat om zonnebrillen bedrukken. Wil je meer weten over UV-bescherming, lenstechnologie, hoesjes en verpakkingen? Bekijk dan onze ​adviespagina over zonnebrillen. Bekijk ook onze andere zomerse producten zoals ​waaiers met logo of ​zonnebrand met logo.

De juiste bedrukte zonnebrillen

Dat je bij Pinkcube slaagt voor de juiste bedrukte zonnebrillen, dat is zeker. Je filtert ze supergemakkelijk aan de linkerzijde op type lens, levertijd en het materiaal. De meeste zonnebrillen die Pinkcube bedrukt vallen onder categorie 3 ofwel CE 3. Dit betekent dat ze een hoge bescherming bieden tegen de schittering van de zon met tussen de 82% en 92% lichtabsorptie. Daarnaast bieden deze zonnebrillen UV400 bescherming, waardoor deze zonnebrillen als een soort zonnebrandcrème voor je ogen werken!

Zonnebrillen ontwerpen

Zelf je zonnebril ontwerpen en door ons laten bedrukken? Natuurlijk is dat mogelijk! Je ziet direct in welke kleuren de zonnebrillen verkrijgbaar zijn en wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Wij bedrukken, afhankelijk van de bril, in 1 tot maximaal 6 kleuren. En graveren is soms ook mogelijk! Kies je favoriete kleur en stuur ons je logo of design. Wij sturen jou binnen 1 uur na de bestelling gratis een digitale proefdruk. Op die manier sluiten de bedrukte zonnebrillen straks helemaal aan bij jouw huisstijl en jouw wensen.

Goedkope of premium zonnebrillen

Zonnebrillen goedkoop bedrukken is natuurlijk mogelijk bij Pinkcube. Sorteer de producten eenvoudig op de prijs en je ziet welke goedkope zonnebrillen beschikbaar zijn. Maar premium zonnebrillen met gravering hebben wij natuurlijk ook. Dankzij onze ruime keuze, vind je bij ons altijd een geschikt model. Per product geven we aan wat de minimale afname en de verwachte levertijd is. Zo heb jij altijd duidelijkheid.