Laat jouw doelgroep de warmte van de zomeravonden voelen!

branded BBQ-set
BBQ-set
branded serveerplanken voor de ideale zomeravond
Serveerplanken
branded cocktailshakers voor de ideale zomeravond
Cocktailshakers
branded fleece dekens voor de ideale zomeravond
Fleece dekens
branded spellen voor de ideale zomeravond
Spellen
branded waterflessen voor de ideale zomeravond
Waterflessen
branded hamamdoeken voor de ideale zomeravond
Hamamdoeken

Een zomeravond boordevol gezelligheid, magie en jullie branding!🔥

Eindelijk is het zover: de lange zomeravonden zijn aangebroken! Met een prachtige zonsondergang, een zomers briesje en veel gezelligheid genieten van de ideale zomeravond. Dat is hoe jouw klanten, relaties en/of medewerkers de avonden het liefst zullen doorbrengen.

Maar hoe ziet de ideale zomeravond er voor jouw doelgroep uit? De BBQ-liefhebbers staan te popelen om de BBQ aan te steken en iedereen te voorzien van een heerlijke stuk mals vlees of een smakelijke groentespies. De competitieve klanten, relaties en/of medewerkers halen alles uit de kast om de spelletjesavond te winnen en een branded borrelplank is hierbij natuurlijk een echte essential. De dag helemaal zen afsluiten? Dat doet jouw doelgroep met een ontspannen wellnessmomentje. Eén ding is zeker: een zomerpakket in jullie huisstijl maakt de ideale zomeravond helemaal compleet!

Get inspired en stel zelf de tofste branded zomerpakketten samen! Hiermee laat jij jouw doelgroep de magie van een ideale zomeravond ervaren.

Smaakvolle rooksignalen gesignaleerd!

Of jouw doelgroep nu gaat voor een klassieke burger of een smaakvolle groentespies? Eén ding is zeker: met een branded BBQ beleven jouw klanten, relaties en/of medewerkers de ideale zomeravond. Kies bijvoorbeeld voor een branded BBQ en/of een schort in jullie huisstijl. Hiermee zet jij jullie huisstijl in vuur en vlam! Figuurlijk dan hè 😉

Game on! Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Een beetje competitie mag natuurlijk niet ontbreken op de ideale zomeravond! Met branded spellen staan jouw klanten, relaties en/of medewerkers al 1-0 voor op de spelletjesavond. Voeg daar een knus branded dekentje en een geweldige speaker aan toe. En voilá, jouw doelgroep geniet van een geweldige avond én jullie merk blijft top-of-mind bij vrienden en familie. Een win-win situatie dus!

Alle ingrediënten voor een magische borrelavond!

Gezelligheid, een lekker wijntje en een heerlijke branded borrelplank. Genietend van de avondzon beleven jouw klanten, relaties en/of medewerkers een ideale zomeravond. De avond helemaal onvergetelijk maken? Dan ben je bij Pinkcube aan het juiste adres. Stel een branded do-it-yourself cocktailbox samen en jouw doelgroep proost in jullie huisstijl!

Een spa-taculaire ervaring!

Gun jouw klanten, relaties en/of medewerkers een wellnessmoment! Verwen ze bijvoorbeeld met een mooie hamamdoek, een lekkere douchegel of een heerlijke badjas in jullie huisstijl. Zo sluit jouw doelgroep de ideale zomeravond helemaal zen af! Dus… waar wacht je nog op? Stel jouw branded wellnesspakket samen, pak je yogamat en geniet zelf ook van een zen-momentje!