Glazen bedrukken

Wil je je klanten, gasten of medewerkers drankjes serveren in glazen met jouw eigen opdruk? Je logo, een tekst of andere afbeelding? Laat glazen bedrukken door Pinkcube en je laat zeker een goede indruk achter. In ons aanbod vind je diverse soorten drinkglazen die wij voorzien van een krasvaste bedrukking. Of laat glazen graveren voor een extra chique uitstraling. Van gegraveerde glazen tot glazen met een full colour bedrukking: wij leveren het allermooiste resultaat.

Bij Pinkcube heb je niet alleen volop keuze als het gaat om bedrukte glazen, ook voor andere onderdelen van je servies in eigen huisstijl ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan ​bedrukte besteksets of diverse soorten ​mokken met logo. Advies nodig over de juiste producten? Wij denken graag met je mee.

Voor ieder doel de juiste drinkglazen met print

Heb je een restaurant? Laat glazen bedrukken met logo om je naamsbekendheid te vergroten. Wanneer de gasten een foto maken en delen op Facebook of Instagram, zorgen ze meteen voor reclame. De bedrukte glazen van stevige kwaliteit zijn zeer geschikt voor de horeca. Laat zelf glazen bedrukken voor de kantine van de sportvereniging. Zo proosten ze letterlijk en figuurlijk met je merk. Glazen laten graveren als onderdeel van een relatiegeschenk is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan wijnglazen in combinatie met een mooie fles wijn voor een speciale gelegenheid. Dankzij ons uitgebreide aanbod in verschillende prijssegmenten is er voor ieder doel het juiste glas te vinden. Glazen bedrukt met logo, tekst of een andere opdruk? Pinkcube regelt het moeiteloos en snel.

Diverse soorten glazen laten bedrukken

Wil je glazen met logo voor thee of koffie? Of wil je mooie bedrukte drinkglazen voor koude dranken? Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van Pinkcube. Glaswerk bedrukken in 4 kleuren of full colour? Of liever glazen graveren? Per glas zie je wat de mogelijkheden zijn. In kleine oplage bestellen is ook mogelijk. Wij geven per product duidelijk aan wat de minimale afname is. En dat geldt ook voor de verwachte levertijd van de bedrukte glazen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Keuze gemaakt?

Juiste product gevonden? Dan is het bestellen van deze bedrukte glazen een fluitje van een cent. Naar wens sturen we jou binnen 1 minuut een offerte per mail. Nieuwsgierig hoe wij de drinkglazen bedrukken? Je krijgt altijd binnen 1 uur een digitaal ontwerp van de bedrukte of gegraveerde glazen ter goedkeuring. Daarna ontvang je razendsnel de glazen op het door jou gewenste adres. Ontdek zelf het gemak van bestellen bij Pinkcube!