Oranje relatiegeschenken bedrukken voor het EK voetbal

Zet je merk op de middenstip met bedrukte oranje relatiegeschenken

Het fluitsignaal van het EK voetbal in Duitsland klinkt op 14 juni 2024. Dit is hét moment om te scoren bij jouw klanten, relaties en medewerkers. Een periode waarin we massaal ons nationale team supporten. Vrienden, familie en zelfs collega’s komen samen om de spanning en emotie van elke wedstrijd te beleven. Maar wat zijn Nederlandse supporters zonder het kenmerkende oranje dat ons verbindt? Daarom zijn oranje branded artikelen extra belangrijk.

Organiseer een teamborrel tijdens een wedstrijd en moedig onze Oranje Leeuwen geheel in stijl aan. Hoe? Bijvoorbeeld met oranje shirts en bedrukte juichtools. Perfect om de teamspirit een boost te geven en jouw merk in de spotlights te zetten. Of verras jouw klanten met een oranje relatiegeschenk bij de aankoop van een product. Op deze pagina geven wij jou inspiratie om je voor te bereiden op een succesvol EK voetbal. Oftewel: wij geven de assist, nu is het jouw moment om te scoren!
Petten
Mocktail tube
Sleutelhangers
Versiering
Schmink Stick
Handklapper
Waaiers

Doe gratis mee met de Pinkcube Scorito-poule en maak kans op een leuk prijzenpakket.

Werken er bij jouw bedrijf fanatiekelingen die het EK voetbal op de voet volgen én jouw bedrijf naar de top willen brengen? Lucky you! Vanaf nu kun jij tegen andere bedrijven strijden om een plekje bovenaan de ranglijst van de exclusieve Pinkcube Scorito-poule. Hiermee maak je ook nog eens kans op een Pinkcube Prijzenpakket. De winnaar ontvangt een mail van ons na afloop van het EK voetbal.

Meedoen is super simpel en helemaal gratis! Er zijn maar 75 plaatsen beschikbaar in de poule. Meld je daarom snel aan door de onderstaande stappen te volgen:
1). Ga naar de Pinkcube Scorito-poule;
2). Kies voor de subleague ‘Pinkcube Fanclub’;
3). Steek alle koppen met voetbalkennis bij elkaar en voorstel voor de start van het EK voetbal alle uitslagen en topscoorders;
4). Na elke wedstrijd wordt jouw plek op de ranglijst direct geupdated!

Oranje gaat scoren, dus laat je juichtool maar horen!

Blogs