Caps bedrukken met uw eigen bedrijfslogo? Vooral in de zomermaanden zijn caps erg in trek en zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit geldt dus ook voor uw logo. Ook als u een leuke give-away zoekt voor kinderen is een cap het perfecte geschenk. De caps zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken en zeker niet alleen in de zomermaanden. Het zijn echte modeaccessoires en worden ook tijdens het sporten veel gedragen. Bijkomend voordeel, ze beschermen u tegen UV-stralen. Caps laten bedrukken is al mogelijk vanaf 50 stuks. Als specialist kunnen we caps zowel borduren als en bedrukken in 1 tot 4 kleuren met uw logo. Als u nu een offerte aanvraagt dan ontvangt u deze al binnen 1 minuut in uw mailbox. Ook ontvangt u van ons binnen 2 uur een gratis digitaal ontwerp. Zo krijgt u direct te zien hoe de cap er uit komt te zien met uw logo. Moeiteloos het mooiste resultaat!

Meer advies over caps

Premium of budget caps met logo?

Op Pinkcube.nl is voor ieder budget een cap te vinden. Het assortiment is zorgvuldig uitgekozen en bestaat uit goede kwaliteit. U zult daarom nooit spijt krijgen van uw aankoop. Natuurlijk bestaat er wel een verschil tussen de caps. We beschikken over budget, basis en premium caps. Budget caps zijn aantrekkelijk geprijsd en zijn van de meest eenvoudige promo kwaliteit. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor 1-daagse evenementen. Voorbeeld hiervan is de Original Trucker Cap. Basis caps zijn net wat beter afgewerkt en kunnen intensief gedragen worden. De premium caps zijn de caps met de hoogste kwaliteit en beschikken over de beste pasvorm en de mooiste katoensoorten. Gezien de kwaliteit van deze caps wordt er vaak gekozen voor borduring voor een extra luxe uitstraling.

Levertijd bedrukte caps

De gemiddelde levertijd van onze caps ligt gemiddeld tussen de 5 en 15 werkdagen. Geef het aan ons door wanneer u een deadline heeft. Wij zullen er alles aan doen om uw deadline te halen.

Ook bij Pinkcube.nl

Op Pinkcube.nl kunt u niet alleen terecht voor caps en petten, maar ook voor zonnekleppen, bandana’s, hoeden en mutsen. Deze artikelen kunt u natuurlijk ook laten bedrukken met uw logo.