Caps bedrukken

Caps bedrukken met logo? Regel het moeiteloos en snel op Pinkcube.nl. Alle soorten caps bedrukt of geborduurd met uw logo vanaf 25 stuks en al geleverd vanaf 3 werkdagen.

Caps zijn het hele jaar door populair. In de zomermaanden zijn ze extra goed te zien tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Laat je de caps bedrukken met logo? Dan is jouw logo dus ook supergoed zichtbaar! Ben je op zoek naar een leuke giveaway? Voor volwassenen of kinderen? Dan zijn caps met logo altijd een goede keuze. Of zet de luxe bedrukte caps in als het perfecte relatiegeschenk. Ze staan niet alleen goed, maar zorgen ook nog eens voor goede bescherming tegen UV-straling. Daar zijn de ontvangers dus sowieso blij mee. Wil je goedkope trucker caps of premium caps bedrukken? Voor ieder budget heeft Pinkcube de tofste caps.

Moeiteloos het mooiste resultaat

Caps laten bedrukken is bij Pinkcube.nl al mogelijk met een minimale afname van 25 stuks. Laat door ons de caps borduren of bedrukken in 1 tot 4 kleuren met je logo. Moeiteloos het mooiste resultaat. Want binnen 1 minuut ontvang je van ons een offerte en na bestellen van caps met logo binnen 1 uur een digitale drukproef. Zo zie je meteen hoe de cap met logo eruitziet. Zo makkelijk en snel kan caps bedrukken zijn! Heb je vragen over de bedrukte caps? Pinkcube geeft je altijd een eerlijk advies.

Meer advies over caps

De collectie bedrukte caps

Op Pinkcube.nl is voor ieder budget een cap te vinden. Wij kiezen de caps zorgvuldig uit en leveren uitsluiten topkwaliteit. De collectie is heel breed met onder andere budget caps die bijvoorbeeld ideaal zijn om uit te delen tijdens evenementen. Denk aan de bekende trucker caps. De trucker caps bedrukken wij met het logo dat extra goed zichtbaar is op de witte voorzijde. De premium caps zijn de caps met de hoogste kwaliteit en een goede pasvorm. Denk bijvoorbeeld aan de populaire snapbacks  of sportcaps. Laat deze caps borduren voor een extra luxe uitstraling. Verras je medewerkers, klanten of relaties met zo'n mooie bedrukte cap. Daarmee maken ze wandelend reclame voor jouw bedrijf!

Zelf je cap ontwerpen

Wil je caps laten bedrukken met je logo? Met een tekst? Of een eigen ontwerp in jullie huisstijl? Pinkcube.nl maakt zelf je cap ontwerpen en laten bedrukken heel makkelijk! Kies de gewenste kleur en welk type cap je wilt laten bedrukken. Wil je een trucker cap ontwerpen? Of laat je een snapback bedrukken? Een pet met klittenband of een sluiting met een gesp? Wil je alleen een bedrukking aan de voorkant van de cap of ook op de achterkant? Aan de hand van de keuzes is het mogelijk om je cap te ontwerpen. Per cap zie je meteen of een bedrukking of ook borduring mogelijk is. Maak je keuze en ontwerp je ideale cap.

Snel caps laten bedrukken

Wanneer je bedrukte caps bij Pinkcube.nl bestelt, hoef je hier nooit lang op te wachten. Sommige caps bedrukken en leveren we binnen 4 werkdagen. De actuele levertijd staat per product aangegeven. Zo heb je altijd duidelijkheid. Heb je de bedrukte caps sneller nodig? Geef dat dan gerust aan, dan kijken we naar een oplossing. We leveren altijd topkwaliteit, met logo's die er perfect op staan.

Een brede collectie

Pinkcube is niet alleen specialist als het gaat om gepersonaliseerde caps en petten, maar wij bieden ook zonnekleppen, bandana’s, hoeden en mutsen. Laten bedrukken met je logo, een tekst of ander ontwerp is natuurlijk ook mogelijk bij deze producten. Dankzij het uitgebreide assortiment promotieartikelen heb je de mogelijkheid om je merk op een mooie manier onder de aandacht te brengen.