Festivalbandjes bedrukken

Festivalbandjes bedrukken met logo? Pinkcube zorgt moeiteloos voor het mooiste resultaat! Festivalbandjes zijn ideaal om in te zetten als toegangscontrole op festivals, concerten en meerdaagse evenementen. Niet alleen om toegang te verschaffen tot het evenement, maar ook voor bijvoorbeeld alcoholcontrole of toiletbezoek. Dankzij het ruime aanbod hebben wij voor iedereen de juiste evenementenbandjes: papieren, plastic of stoffen festivalbandjes in kleine of grote oplage.

Ben je op zoek naar een festivalbandje met logo voor eenmalig gebruik? Pinkcube regelt het voor je! Kijk ook eens naar de ​siliconen bandjes met logo, die ideaal zijn om in te zetten als merchandise. Maar natuurlijk is het bedrukken van ​lanyards met logo ook mogelijk. Handig voor extra herkenbaarheid tijdens evenementen.

De ideale festivalbandjes

Wanneer je de festivalbandjes voor toegangscontrole gebruikt, wil je dat ze stevig en niet los te maken zijn. Daar hebben we bij Pinkcube verschillende oplossingen voor. Zo zijn er stoffen polsbandjes met een plastic schuifsluiting met kleine weerhaakjes binnenin. Deze zetten zich vast als men probeert deze terug te trekken en zijn dus niet overdraagbaar. Wij bieden ook de bekende ​Tyvek polsbandjes. Plastic polsbandjes met een supersterke, zelfklevende sluiting.

Papieren, plastic of stoffen bandjes bedrukken

Of het nu gaat om festivalbandjes van papier, stoffen of plastic polsbandjes bedrukken: Pinkcube zorgt er altijd voor dat het logo en/of de gewenste tekst er perfect op staat. Wij weten als geen ander wat belangrijk is als het gaat om het bedrukken van verschillende materialen. Festivalbandjes laten bedrukken in 1 kleur of in full colour? Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. De meeste festivalbandjes van textiel bedrukken wij in full colour. Design zo je eigen, unieke en herkenbare evenementenbandjes!

Eenvoudig evenementenbandjes bestellen

Dat evenementenbandjes bestellen een fluitje van een cent is, bewijst Pinkcube. Heb je een keuze gemaakt? Vul dan de gevraagde gegevens op de pagina in. Logo, tekst of ontwerp aanleveren en de bestelling is geplaatst. Liever eerst een offerte? Dit sturen wij binnen 1 minuut! En na de bestelling krijg je binnen 1 uur een gratis ontwerp ter controle. Zo weten wij zeker dat je tevreden bent als wij de evenementenbandjes bedrukken. Weten wanneer je de festivalbandjes in huis hebt? Wij geven de verwachte levertijd aan bij ieder product. Zo heb je altijd duidelijkheid!