Siliconen polsbandjes bedrukken

Wie kent de bekende siliconen polsbandjes niet? Als organisator of bezoeker van evenementen zie je ze vast en zeker vaak voorbijkomen. De siliconen polsbandjes zijn ideaal om in te zetten als merchandise of giveaway voor de fans van merk of evenement. Door de verschillende kleurtjes vallen ze lekker op en ze gaan niet gauw stuk. De ontvangers lopen er vol trots mee rond. Laat de polsbandjes bedrukken met het logo en de kleurrijke items zorgen meteen voor extra promotie.

Naast polsbandjes bedrukken wij nog veel meer leuke, goedkope producten die ideaal zijn als giveaways of merchandise. Denk bijvoorbeeld aan ​pennen met logo of ​bedrukte snoepblikjes. We denken graag met je mee over de best passende items voor jouw bedrijf.

Siliconen bandjes: breed inzetbaar

Een siliconen polsbandje is op meerdere manieren inzetbaar voor bedrijven en bedrukken is heel goedkoop mogelijk. Deel ze uit op een beurs of een festival, zodat de bezoekers een leuke herinnering hebben. Een uitstekend promotieartikel voor een klein of groot evenement! Of geef de bedrukte siliconen polsbandjes weg bij aankoop van bepaalde producten. Want hoe leuk is het om je eigen siliconen bandje t hebben van je favoriete merk? Wil je een bepaalde boodschap verspreiden? Laat de rubber polsbandjes bedrukken met tekst en gebruik ze zo in je campagne. Zo zie je ze regelmatig voorbij komen om extra aandacht te vragen voor bepaalde goede doelen.

Verschillende gekleurde siliconen armbandjes

Zoals je ziet, hebben wij verschillende soorten rubberen polsbandjes in ons aanbod. Silicone is buigbaar plastic van stevige kwaliteit. Kies voor een siliconen polsband met gravering/debossing of een kleuren bedrukking in maximaal 4 kleuren. Per product zie je direct in welke kleuren ze leverbaar zijn, wat de minimale afname en de verwachte levertijd is van de siliconen polsbandjes. Bedruk ze in je eigen pms kleur of juist in het wit, wat vaak goed afsteekt tegen de felle kleurtjes. Iedere gewenste kleur is mogelijk! Siliconen polsbandjes in kleine oplage? Wij bedrukken ze vanaf 50 stuks. Siliconen polsbandjes met extra snelle levertijd? Neem contact op en we denken graag mee voor een oplossing.

De polsbandjes bedrukken

De siliconen polsbandjes bedrukken met Je logo, een boodschap of een andere afbeelding? Geen probleem voor Pinkcube. Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn in bijvoorbeeld één kleur of meerdere kleuren. Geef aan wat je wensen zijn en stuur je logo of de gewenste tekst naar ons. Speciale wensen? Wij denken graag met je mee!

Siliconen polsbandjes bestellen

Siliconen polsbandjes bestellen is écht een fluitje van een cent bij Pinkcube. En dat ontdek je snel wanneer je een bestelling plaatst. Binnen 1 uur ontvang je van ons al een digitale proefduk ter controle. Zo zie je hoe het siliconen polsbandje met de opdruk eruitziet. Tevreden? Dan gaan we aan de slag en heb je de rubberen armbandjes snel in huis!