Keycords & lanyards bedrukken

Pinkcube is de specialist van bedrukte lanyards met je logo, tekst of opdruk naar wens. Een lanyard (ook wel keycord genoemd) is een nekkoord voor het dragen van sleutels, een sleutelbos of een badge. Lanyards met logo zorgen op een slimme manier voor extra promotie tijdens beurzen of andere evenementen. We bedrukken de lanyards via de zeefdrukmethode, maar borduring of transferdruk zijn voor ons ook geen enkel probleem.

Het laten bedrukken van lanyards is een fluitje van een cent bij Pinkcube. Bestel naar wens de badgehouders direct mee. Dat is wel zo gemakkelijk. Naast lanyards bedrukken we nog meer leuke giveaways voor de beurs. Denk bijvoorbeeld aan ​goodiebags met logo en ​pepermuntdoosjes met logo voor in de goodiebags. Alles voor een succesvolle beurspromotie!
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Volop keuze voor bedrukte lanyards

Een lanyard is een lanyard, denk je misschien. Maar als je het aanbod van Pinkcube ziet, ontdek je dat er volop keuze is. Lanyards in verschillende kleuren, met een karabijnhaak, gesp of veiligheidssluiting. Maar ook verschillende materialen zoals katoen, nylon of (gerecycled) polyester. We kunnen voorstellen dat zo’n groot aanbod de keuze niet makkelijker maakt. Neem daarom gerust contact op per mail, chat of telefoon en we helpen je graag verder.

Lanyards op maat

We maken bijna alle lanyards geheel op maat. Kies bijvoorbeeld uit meerdere kleuren en verschillende soorten haakjes. We passen de band zelfs naar wens aan naar de PMS kleur van je huisstijl. Bepaal ook welke breedte de band mag hebben. Op die manier krijg je unieke lanyards die helemaal aan je wensen voldoen. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos! Met behulp van de filters aan de linkerzijde vind je heel eenvoudig de juiste lanyards. Klik op het gewenste product en je krijgt alle specificaties en bedrukkingsmogelijkheden te zien. De bedrukkingsmogelijkheden variëren van een bedrukking in één kleur tot een full colour bedrukking. Heb je hulp nodig bij de keuze? Het team van Pinkcube reageert altijd supersnel en helpt je graag.

Fluitend online bestellen

Het bestellen van lanyards met logo is écht een fluitje van een cent bij Pinkcube. Je bent daar echt niet veel tijd mee kwijt, waardoor je weer tijd overhoudt voor andere zaken. Kies je favoriete lanyard, vul de gegevens in en upload je logo. Binnen 1 uur na de bestelling krijg je gratis een digitale proefdruk. Een digitaal voorbeeld van de lanyard met opdruk. Ben je tevreden? Dan starten wij meteen met bedrukken! De verwachte levertijd staat aangegeven bij ieder product.