Bedrukte snoepblikjes en clic clak blikjes met logo

Wil je een klein maar fijn cadeautje weggeven aan (potentiële) klanten of andere (zakelijke) relaties? Dan zijn bedrukte snoepblikjes de ideale give-away. Met kleine blikjes snoep kun je op een relatief goedkope manier indruk maken en een groot publiek bereiken. De blikjes zijn ideaal om uit te delen op een beurs, evenement of bij de opening van een nieuwe winkel. Bovendien is het mogelijk om de blikjes snoep zelf te ontwerpen. Zo kun je diverse kleuren opdruk kiezen en je logo of tekst in full colour op de snoepblikjes laten bedrukken. Op die manier is je huisstijl prominent aanwezig bij de ontvanger. Wil je een snoepblik bedrukken? Vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan. Binnen een uur na je aanvraag ontvang je een digitale drukproef van het product in je mailbox.

Snoepblik bedrukken in verschillende soorten en maten

Bovendien zijn bedrukte snoepblikjes verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Te beginnen met het materiaal. Je kunt kiezen uit bedrukte snoepblikjes in plastic of van blik. Ook is het mogelijk om te kiezen voor verschillende deksels. Denk aan een 'clic clac' sluiting, een kantel sluiting of een draai functie. Daarnaast zijn er ook verschillende opties in formaat en vorm. Een snoepblik bedrukken kan bijvoorbeeld in een ronde vorm, een vierkante vorm, in een klein compact formaat of een grotere versie. Door te kiezen voor een klein formaat kan de ontvanger deze gemakkelijk meenemen in een tas. Zo heb je altijd een verfrissend lekkernij bij de hand. Wil je snoepblikjes weggeven als relatiegeschenken, bijvoorbeeld om medewerkers een hart onder de riem te steken? Dan zijn snoepblikjes in de vorm van een hart zeer geschikt.

Vulling van snoepblikjes bedrukken

Snoepblikjes laten bedrukken is misschien vanzelfsprekend met pepermuntjes, maar heb je er ook al eens aan gedacht om de blikjes snoep te vullen met andere soorten snoepjes? Zo kun je kiezen voor mintjes in diverse kleuren, jelly beans, drop, zuurtjes of andere snoepjes. Kortom, voor iedere gelegenheid en elke voorkeur is er passend snoep. Daarnaast hebben we naast snoepblikjes bedrukken ook veel andere snoepjes binnen ons assortiment. Denk aan allerlei soorten chocola, snoeppotten, kauwgom, lolly's, enzovoorts. Ook deze producten kun je voorzien van een bedrukking. Zoek je iets hartigs om uit te delen? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze zoutjes.

Bedrukte snoepblikjes als reclamemiddel

Dat de inhoud van snoepblikjes lekker is, wisten we al. Maar wist je ook dat een snoepblik een perfect reclamemiddel is? De felgekleurde pepermunt blikjes met een prominent logo zijn echte eyecatchers. Daardoor springen ze gegarandeerd in het oog van de door jou beoogde doelgroep en zul je langer top-of-mind blijven. Bovendien zijn de snoepblikjes zeer geschikt als brievenbuscadeautje. Bijvoorbeeld om thuiswerkende medewerkers mee te verrassen. Door het compacte formaat past het blikje gemakkelijk door de brievenbus. Ook kun je deze blikjes gebruiken in te spelen op inhaakmomenten. Bijvoorbeeld als verfrissertje met Blue Monday, een hartvormig doosje tijdens Valentijnsdag of als aardigheidje met Doe Eens Vriendelijk Dag. Wil je persoonlijk advies over het samenstellen van snoepblikjes? Neem dan contact met ons op via de chatservice, WhatsApp, mail of telefonisch.

Snoepjes bedrukken in kleine oplage

Heb je snoepblikjes nodig, maar voor een klein aantal omdat het bijvoorbeeld bedoeld is voor een vrijgezellenfeestje? Dat is mogelijk. Vanaf vijfentwintig stuks kun je snoepblikjes bedrukken in jouw eigen ontwerp. Bij snoepblikjes in een kleine oplage kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een persoonlijke boodschap. Op die manier creëer je een unieke give-away toon je een blijk van waardering aan de ontvanger. Wil je weten wat personalisatie opties zijn? Vraag dan een van onze productspecialisten naar de mogelijkheden. Zij kunnen je precies vertellen welke bedrukking mogelijk is bij het snoepblikje dat je voor ogen hebt. Per blikje kan de manier van bedrukking namelijk verschillen. Bovendien ontvang je een uur na je offerte aanvraag een gratis drukproef in je mail. Geef je akkoord op het ontwerp? Dan starten we het productieproces en komen de door jou bestelde snoepblikjes jouw kant op. Heb je nog wijzigingen die je wil doorvoeren? Dan kun je dat gemakkelijk doorgeven aan onze grafisch designer.