Het bedrukken van gadgets doet u bij de specialist. Pinkcube.nl is de specialist op het gebied van het bedrukken van gadgets, opladers, digitale fotolijstjes en telefoon accessoires. De bedrukte gadgets van Pinkcube zijn al leverbaar bij kleine oplages en te bedrukken tot 4 kleuren. Al onze gadgets kunnen bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp, maar zijn ook onbedrukt leverbaar.

Bedrukte gadgets met uw eigen logo

Met promotiegadgets heeft u een interessant artikel in handen dat de klant, bezoeker of relatie graag ontvangt. U heeft nu de mogelijkheid om deze bijzondere artikelen professioneel te laten bedrukken met uw logo, foto of boodschap. U heeft de keuze uit een zeer ruim assortiment gadgets van hoge kwaliteit. Alle gadgets kunnen door ons worden bedrukt waarmee u niet alleen een artikel heeft dat opvalt, maar uw bedrijf op een bijzondere manier onder de aandacht komt.

Bedrukte audio gadgets

Audio gadgets moeten van een degelijke en hoogstaande kwaliteit zijn. Daar staan wij met ons leuke aanbod bedrukte audio gadgets garant voor. Kies bijvoorbeeld voor een portable bluetooth speaker of een MP4 speler voor uw trouwe relaties, of maak een keuze uit onze message recorders en speakers.

Computer en kantoor gadgets

Ook computer en kantoor gadgets kunt u door ons laten bedrukken. Het kantoor of de werkplek is de plaats bij uitstek om uw bedrijf te promoten! Kies dan ook voor een opvallend maar functioneel gadget dat vaak gebruikt zal worden. Zo bent u er zeker van dat uw onderneming iedere keer weer onder de aandacht komt. U kunt kiezen uit een ruim assortiment, waaronder pennen, laser presenters en zelfs draagbare scanners!

Digitale fotolijsten bedrukken

De digitale fotolijst is niet meer weg te denken. Deze lijsten zijn bij ons verkrijgbaar in portable vorm (denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met digitale fotolijst), maar ook in luxe uitvoering voor op de tafel of bureau. Deze bedrukte digitale lijsten zijn van uitmuntende kwaliteit en zetten uw bedrijf letterlijk in the picture!

Houders en standaards bedrukken

Kabel clips, docks en andere soorten standaards en houders zijn populaire relatiegeschenken binnen ons assortiment. Deze artikelen worden zowel thuis als op het werk veelvuldig gebruikt en zijn zeer geschikt om te bedrukken.

Bedrukte kabels en stekkers

Natuurlijk kunt u ook kabels en stekkers laten bedrukken bij ons. Van oplaadkabel tot USB stekker, we hebben het in huis om te bedrukken. U kunt er zelfs voor kiezen om bijvoorbeeld een USB- HUB te bedrukken voor uw relaties. Deze hoogst functionele artikelen komen altijd handig van pas en worden door iedere ontvanger zeer gewaardeerd.

Opladers bedrukken

U kent het ongetwijfeld, het komt nogal eens voor dat een oplader op een belangrijk moment thuis ligt of buiten bereik is. Met een bedrukte opladers als relatiegeschenk zorgt u ervoor dat uw bedrijf onder de aandacht komt zodra men dit veel gebruikte item nodig heeft. Wij bieden een breed scala aan verschillende opladers, maar zeer opvallend zijn bijvoorbeeld onze solar opladers die met zonnecellen werken. Dat is pas een milieuvriendelijk geschenk!

Reisgadgets bedrukken

Van bandenspanningsmeter tot reisadapter, bij ons kunt u diverse reisgadgets laten bedrukken naar uw wensen. Praktische gadgets zijn de beste gadgets om weg te geven en deze worden dan ook veelvuldig gebruikt. Zorg dat uw onderneming zelfs in de vakantietijd onder de aandacht komt met onze bedrukte reisgadgets!

Telefoon en tablet bedrukken

Uiteraard mogen veelgebruikte telefoon en tablet gadgets niet in ons assortiment ontbreken. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en u bent verzekerd van een gadget die in het oog springt en keer op keer gebruikt wordt door uw relatie!