Breed aanbod gadgets

Pinkcube bewijst dat gadgets bedrukken met logo heel goed mogelijk is. En als je deze pagina bekijkt, dan zie je dat wij een ontzettend breed aanbod aan gadgets met logo bedrukken. Van opladers tot digitale fotolijstjes en telefoonaccessoires. De bedrukte gadgets van Pinkcube zijn leverbaar in kleine oplages en te bedrukken tot 4 kleuren. Maar we leveren ze naar wens ook onbedrukt. Jouw wensen staan centraal!

Extra naamsbekendheid dankzij gadgets

De promotiegadgets in ons aanbod zijn interessante artikelen om te geven aan klanten, bezoekers of relaties. Bedruk deze unieke gadgets met logo en het is meteen een goede manier om te zorgen voor extra naamsbekendheid. De producten vallen op en jouw bedrijfsnaam komt extra onder de aandacht. Twee vliegen in één klap dus!

Gadgets voor iedereen

In ons aanbod vind je gadgets die leuk zijn voor iedere doelgroep. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrukte audio gadgets waarmee de ontvanger onderweg of op kantoor heerlijk naar zijn favoriete muziek of podcasts luistert. Maar ook de computer- en kantoorgadgets mogen niet in ons aanbod ontbreken. Denk aan pennen, laser presenters en zelfs draagbare scanners.

Multifunctionele gadgets met logo

Pinkcube levert diverse multifunctionele gadgets met logo die handig in gebruik zijn. Denk aan USB oplaadkabels en webcam covers. Door deze gadgets te laten bedrukken met jouw logo, verbind je je naam aan een hele praktisch product. En dat zorgt voor een positieve mindset bij de ontvangers. Wanneer de producten op het bureau liggen, springt je logo veelvuldig in het oog. Een goede manier om te zorgen voor extra promotie.

De juiste bedrukte gadgets kiezen

Het is natuurlijk fijn dat wij een heel ruim aanbod gadgets bedrukken. Maar dat maakt de keuze misschien ook lastiger. Geen nood! Met behulp van de handige categorieën en filteropties maken wij het makkelijk om de juiste producten te vinden. Ervaar zelf het gemak! En neem ook gerust contact op als je hulp nodig hebt. Wij denken graag met je mee.

Je favoriete gadgets bedrukken

Heb je de juiste gadgets gevonden? Dan is het bestellen daarvan ook een fluitje van een cent bij Pinkcube. Vul de gevraagde gegevens in bij het product, upload je logo en wij regelen de rest. Binnen 1 uur na je bestelling mailen wij een digitale drukproef ter controle. Zo weten we zeker dat je tevreden bent over de bedrukte gadgets. Heb je een scherpe deadline? Neem dan even contact op. Wij doen graag een stapje extra.