Fresh ‘n Rebel bedrukken

In ons aanbod gadgets mogen de producten van het merk Fresh ‘n Rebel niet ontbreken. Het merk heeft een brede collectie producten voor mobiele apparaten: van Bluetooth boxen tot oordopjes en opladers. Eén ding hebben de producten gemeen: ze hebben stuk voor stuk een frisse uitstraling. Geschikt voor een brede doelgroep en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En dat is de reden dat wij de Fresh ‘n Rebel producten bedrukken. Het zijn populaire producten die aanspreken bij alle ontvangers.

Ontdek de actuele collectie van Fresh ‘n Rebel op deze pagina. We bedrukken deze producten met jouw logo of een andere opdruk. Bekijk ook onze producten van andere merken, zoals ​Xtorm powerbanks met logo en ​bedrukte Xoopar kabeltjes. Wij bedrukken de leukste gadgets van uitstekende kwaliteit.

Verschillende gadgets van Fresh ‘n Rebel

Het merk Fresh ‘n Rebel heeft een uitgebreid aanbod gadgets. Wat dacht je van een Waterproof Bluetooth Speaker? Ideaal voor het luisteren van je favoriete muziek op vakantie of in de douche. De draadloze oordopjes komen ook van pas als je onderweg bent. En als je logo erop staat, kom je vaak in beeld! De on-ear en over-ear koptelefoon van Fresh ‘n Rebel draagt iedereen graag. Genoeg keuze voor een leuk geschenk van dit merk.

Je merk goed zichtbaar

Dankzij de bedrukte items van Fresh ‘n Rebel is je merk goed zichtbaar. Per product staat duidelijk aangegeven wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Wij zorgen er altijd voor dat je logo of tekst perfect op het product staat. Weten hoe dat eruitziet? Binnen 1 uur na het aanvragen van een offerte ontvang je van ons gratis een digitaal ontwerp. Zo zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent over het resultaat.