Xtorm powerbanks bedrukken

Als we het hebben over Xtorm powerbanks, dan komt het woord ‘krachtig’ al snel naar voren. Het zijn compacte en sterke powerbanks die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Alle powerbanks van dit merk beschikken bovendien over meerdere USB-poorten voor het opladen van meer dan één apparaat tegelijkertijd. Laat Xtorm powerbanks bedrukken of graveren door Pinkcube en je hebt degelijke, stijlvolle relatiegeschenken in handen waar de ontvangers veel plezier van hebben.

Op deze pagina zie je onze actuele collectie van dit merk. Powerbanks in verschillende formaten en met verschillende capaciteiten. Wij zorgen ervoor dat je logo, of een andere opdruk naar keuze, perfect op het product staat staat. Bekijk ook onze andere ​bedrukte gadgets en ​powerbanks met logo van andere merken.

Powerbanks met verschillende capaciteiten

De Xtorm powerbanks hebben verschillende capaciteiten, variërend van 10.000 mAh tot 25.600 mAh. Deze capaciteit geeft aan hoeveel energie deze kan opslaan. Met een powerbank met een hogere capaciteit kun je langer vooruit voordat je deze opnieuw moet opladen. Vaak houdt een hogere capaciteit ook in dat de powerbank een groter formaat heeft. Gelukkig staat bij iedere Xtorm powerbank duidelijk aangegeven wat de capaciteit en het formaat is.

Wil je een Xtorm powerbank met logo laten bedrukken, maar weet je niet wat de beste keuze is? Het team van Pinkcube helpt daar graag bij. Bel, chat, WhatsApp of mail ons, we reageren supersnel.