Handdoeken bedrukken

Handdoeken bedrukken met logo? Dat is bij ons een fluitje van een cent. Handige filters, kies, klik, klaar. En dan lang wachten? Niet bij Pinkcube. We gaan meteen aan de slag. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 15 minuten. Wij weten van aanpakken.

Handdoeken bedrukken

Handdoeken laten bedrukken? Regelen wij voor je. Wij zorgen voor een perfecte bedrukking van jouw logo of tekst op de handdoek. Liever de handdoek eerst zien en voelen voordat je bestelt? Wij regelen een sample voor je. Samen sparren over hoe jouw ontwerp perfect tot zijn recht komt op de handdoek? We geven gevraagd én ongevraagd advies. We denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, met logo’s die er perfect op staan. En de bezorging? Die is razendsnel. En of je nou zoekt naar hotel handdoeken of hamamdoeken of naar verschillende kleuren handdoeken: bij ons ben je aan het juiste adres. Handdoeken bedrukken all-over behoort ook tot de mogelijkheden. Dus heb je een toffe print voor op de handdoek? Kies dan voor een full colour printed towel. Meer weten over deze mogelijkheid? Vraag onze grafisch designers om advies.

Handdoek met logo

Er zijn veel verschillende soorten handdoeken, voor elke gelegenheid wel één. Van sporthanddoek tot gastenhanddoek, en van badhanddoek tot golfhanddoek. Bij Pinkcube helpen wij je graag bij een keuze die bij jouw wensen past. Zoek je handdoeken voor een sportieve doelgroep? Kijk dan tussen onze golfhanddoeken. De goede absorptie en de juiste afmetingen maken dat deze handdoeken perfect zijn voor een bezoek aan de sportschool. Bedruk deze sportieve handdoeken met je logo en et voilà: je huisstijl is zichtbaar in de sportschool of in de sportvereniging. Zoek je een handdoek die geschikt is voor een strandvakantie, bijvoorbeeld om weg te geven aan vakantiegangers? Dan is zo’n groot comfortabel badlaken ideaal. Deze handdoek is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De ‘budget’ is geschikt voor bijvoorbeeld éénmalige sportevenementen. De ‘basic’ optie is te vergelijken met HEMA-kwaliteit. Ga je liever voor een luxe variant? Kies dan ‘deluxe’ of ‘ultradeluxe’ in het filter. Deze handdoeken zijn geschikt voor wellness-centra en zijn van hotelkwaliteit. Zo’n zachte luxe handdoek is bovendien perfect als relatiegeschenk voor medewerkers, klanten of zakenrelaties. Door strandlakens te bedrukken shined jouw logo op het strand of aan het zwembad.