Handdoeken bedrukken

Mooie handdoeken bedrukken met logo? Dat is bij Pinkcube een fluitje van een cent. Van luxe handdoeken tot hamamdoeken: bestel je bedrukte handdoeken moeiteloos en snel. Offerte binnen 1 minuut, digitaal ontwerp binnen 1 uur in je mailbox!

Handdoeken bedrukken van topkwaliteit

Verras je medewerkers, klanten, relaties of je gasten met een mooie zachte handdoek. Handdoeken laten bedrukken? Regelen wij voor je. Wij zorgen voor handdoeken bedrukt met een een logo dat er perfect op staat. Een tekst of andere afbeelding op de bedrukte handdoek is natuurlijk ook mogelijk. Samen sparren over hoe jouw ontwerp perfect tot zijn recht komt op de handdoek? We geven gevraagd én ongevraagd advies. We denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit. En de bezorging? Die is razendsnel.

Verschillende handdoeken bedrukt met logo

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten handdoeken, misschien zelfs meer dan je in eerste instantie zou denken. En voor elke gelegenheid levert Pinkcube dan ook de ideale bedrukte handdoek. Van sporthanddoek tot gastenhanddoek, en van badhanddoek tot golfhanddoek. Bij Pinkcube helpen wij je graag bij een keuze die bij jouw wensen past. Een strandlaken bedrukken met logo of een gepersonaliseerde handdoek met naam? Wij regelen het voor je!

Handdoeken bedrukken voor verschillende doelgroepen

Zoek je handdoeken met logo of tekst voor een sportieve doelgroep? Dan zijn onze sporthanddoeken met logo een goede keuze. De goede absorptie en de juiste afmetingen maken dat deze handdoeken perfect zijn voor een bezoek aan de sportschool. Zo'n sportieve handdoek laten bedrukken met je logo en et voilà: je huisstijl is zichtbaar in de sportschool of bij de sportvereniging. Zoek je een handdoek die geschikt is voor een strandvakantie, bijvoorbeeld om weg te geven aan je medewerkers die bijna vakantie hebben? Laat dan een groot comfortabel badlaken bedrukken. Deze grote handdoek bedrukken we naar wens in full colour met je logo, een persoonlijke boodschap of afbeelding naar wens. Genoeg ruimte voor een opdruk!

Kies de juist bedrukte handdoeken

Filter de handdoeken eenvoudig op type, verschillende kleuren, het formaat of de kwaliteit. Zo leveren we bedrukte handdoeken met logo in de kwaliteit 'budget', 'basic' en 'deluxe'. Laat een goedkope 'budget' handdoek bedrukken of kies juist voor een 'deluxe' handdoek van hotelkwaliteit. Voor ieder budget hebben we de juiste keuze. Ontdek de mogelijkheden en verras de ontvangers met zo'n heerlijke handdoek van Pinkcube.