Bedrukte pepermunt doosjes met uw eigen logo

Pepermunt doosjes bedrukken met eigen logo, naam of tekst? Dat is mogelijk bij Pinkcube. Dit kleine verfrissende weggevertje is perfect voor een beurs, evenement of een andere plek waar je een groot publiek kunt bereiken. Het is een relatief goedkope manier om jouw merk onder de aandacht te brengen bij de beoogde doelgroep. De doosjes kun je namelijk geheel ontwerpen in je eigen huisstijl. Op die manier komt jouw doelgroep op een verfrissende en unieke manier in aanraking met jouw merk. Wil je meer zien van onze zoete give-aways en geschenken? Neem dan een kijkje tussen snoeppotten, chocolade of snoepblikjes.

Pepermunt doosjes met een logo bedrukt

Onze pepermuntdoosjes zijn te bedrukken met een eigen logo, full colour of onbedrukt. Pepermunt doosjes zijn te verkrijgen in kleine pepermuntjes of grote pepermunten. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment van mintcards. Dit zijn pepermuntjes in een bepaalde vorm, maar dan in bankpas formaat.


Pepermunt doosjes in verschillende vormen

De pepermuntjes zijn verpakt in verschillende vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld de bankpas formaten; Creditcard Logomint, Mint creditcard, Desk card Mentos, Mint credit card kleur of een pepermunt klikhulsje met logo bedrukt.