Advies over mokken bedrukken

1

Standaard drukmethodes mokken

In de basis maken we gebruik van 3 drukmethodes bij het bedrukken van promotionele mokken. De meest populaire methode voor het bedrukken van mokken is middels zeefdruk. Dankzij onze vooruitstrevende zeefdrukmachines kunnen we tot maximaal 5 kleuren enorm fijne details bereiken. Worden de mokvormen wat ongebruikelijker of willen we bijvoorbeeld een handvat of binnenkant bedrukken dan schakelen we over op transferdruk. Voor het bereiken van prachtige fotografische afdrukkwaliteit (full colour) maken we gebruik van sublimatie-druk. Bij laatstgenoemde techniek kan de bedrukking zelfs all-over de mok gedrukt worden, u bent dus niet gebonden aan beperkte drukgebieden!

Drukmethodes mokken
2

Extra opvallen

Bedrukking in eigen PMS kleuren

Bedrukking in eigen PMS kleuren

Bij mokken met dit logo kunnen we u een enorme kleurkeuze aanbieden als het gaat om de bedrukking op de mok. U kunt namelijk uw eigen PMS kleuren doorgeven! Geen andere drukker kan u een mok leveren waarbij de kleuren exact overeenkomen met uw PMS kleuren. Zelfs kleuren die van oudsher dof zouden worden, wanneer ze worden afgedrukt op een donker oppervlak, blijven nu helder en levendig. Mokken met bedrukking in eigen PMS kleuren springen eruit!

Kleur mok in eigen PMS

Mok in eigen PMS kleur

Mokken met dit logo kunnen wij spuiten in uw eigen PMS kleur! U bent niet langer afhankelijk van het standaard aanbod mokken in traditionele kleuren maar kunt nu echt opvallen met een mok in eigen PMS kleur. Wij leveren mokken in PMS kleur vanaf 144 stuks. Standaard leveren wij deze mokken in een glanzende afwerking maar u kunt ook kiezen voor een stijlvolle matte afwerking.

3

Subtiele extra mogelijkheden

Geëtste mok

Geëtste mokken

Middels ons 3D etsproces is het mogelijk diepte toe te voegen aan uw promo mok. Bij dit proces wordt een tekening eerst uitgekrast met een etsnaald en daarna blootgesteld aan een zuur dat op die plaats het aardewerk wegvreet. Dit resulteert in een subtiel 3D effect wat de mok bijzonder maakt!

4

Komt u er zelf niet uit? Wij adviseren u graag!

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van mokken. Heeft u bijzondere wensen of weet u niet goed welke mok het beste past bij uw promotiecampagne? Neem gerust contact op met onze productspecialisten en laat u adviseren!