Koffiekopjes bedrukken

Wil je een lekker bakje koffie presenteren aan je klanten en relaties? Laat koffiekopjes bedrukken met logo bij Pinkcube en om een extra professionele indruk achter te laten. Kopjes bedrukken of een compleet bedrukt servies: Pinkcube regelt het voor je. De koffiekopjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en te bestellen in kleine oplage vanaf 5 stuks. Wil je koffiekopjes laten bedrukken voor een 'gewone' kop koffie, cappuccino of espresso? Dankzij het brede assortiment van Pinkcube vind je bij ons altijd de juiste bedrukte koffiekopjes. Ook voor Senseo apparaten.

Met behulp van de filters aan de linkerzijde vind je supersnel je favoriete koffiekopjes met logo. En vergeet ook niet onze andere producten te bekijken, zoals ​waterflesjes met logo of ​bedrukte kartonnen bekers. Alles om ervoor te zorgen dat je merk extra goed zichtbaar is!

Koffiekopjes bedrukt met logo voor brede doelgroep

Koffiekopjes met logo kom je vaak tegen in showrooms, bedrijfskantines en intern bij bedrijven. Ze zorgen voor een professionele en consistente uitstraling. Wij leveren iedere koffiekop met een bedrukking van topkwaliteit, in PMS kleuren die niet verkleuren na het afbakken. Dankzij het ruime aanbod aan kopjes in verschillende formaten, kleuren en van verschillende materialen slaag je bij ons altijd. Wil je een mooie koffiekop bedrukken en weet je niet welke het meest geschikt zijn voor jouw wensen? Neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee.

Vaatwasserbestendige kopjes bedrukken

Wij beschikken over de meest moderne druktechnologieën en hebben een breed scala aan bedrukkingsmethoden. Daardoor bieden we bedrukte koffiekopjes die vaatwasserbestendig en maximaal qua oppervlakte te bedrukken zijn, in tegenstelling tot veel andere leveranciers. Hoe vaatwasserbestendig een bedrukt koffiekopje is, staat aangegeven bij het product. Je ziet ook direct wat er mogelijk is als het gaat om het bedrukken van de koffie kopjes, wat kan variëren van 1 tot 5 kleuren of full color.

Koffiekopjes laten bedrukken van glas, aardewerk of porselein

Qua materiaal heb je ook volop keuze als het gaat om koffiekopjes bedrukken. Grofweg heb je de keuze uit glas, aardewerk of porselein. In glazen kopjes zijn de drankjes goed zichtbaar, wat bijvoorbeeld ideaal is voor espresso. Porseleinen kopjes zijn iets lichter, harder en breken minder makkelijk dan aardewerk. De bodemrand is ook wat gladder afgewerkt. Daarom is dit een veelvuldig toegepast materiaal voor bedrukte koffiekopjes.

Moeiteloos het mooiste resultaat

Wil je een offerte ontvangen voordat je de koffiekopjes laat bedrukken? Dat is geen probleem en die ontvang je zelfs binnen 1 minuut. Na de bestelling ontvang je van ons binnen 1 uur een digitale drukproef ter controle. Tevreden? Dan gaan wij snel aan de slag met koffiekopjes bedrukken. Zo zorgen wij altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat.