Magic mok bedrukken

Ken jij de magische mokken al? Bij kamertemperatuur lijkt het een 'normale' mok. Maar giet je er een warme drank in, dan komt de onderliggende opdruk op magische wijze tevoorschijn. En dat zorgt voor een bijzonder effect waar je de ontvangers keer op keer mee verrast. Het echte 'wow'-effect! Laat zo'n magische mok bedrukken met jouw logo, een foto of andere mooie afbeelding. Pinkcube regelt een magic mok met een perfecte opdruk. Moeiteloos het mooiste resultaat.

Nieuwsgierig naar andere opties om warme dranken in te schenken? Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de ​koffieglazen met logo of ​bedrukte theeglazen. Wij bieden alles voor een representatief drankje!

Magische mok bedrukken met foto of afbeelding

Met een bedrukte magische fotomok of magische beker met een mooie afbeelding staat jouw bedrijf letterlijk op een verrassende manier in de kijker. Bij kamertemperatuur valt er aan een magische mok nog niets te zien. Kies naar wens voor een overprint van de mok met je logo of een tekst in één kleur. Vul de mok met koffie, thee, soep of een andere warme drank en je ziet de onderliggende opdruk door de magic laag heen schijnen! Oneindig herhalen is mogelijk! En wat voor opdruk kies je dan? Dat bepaal je zelf! Wij bedrukken de magische mok met foto of een mooie afbeelding in full colour. Een magische fotomok is bijvoorbeeld een origineel cadeau of relatiegeschenk. Of zet ze in de kantine en verras je medewerkers met zo'n magisch effect na het vullen van de mok met hete vloeistof!

Magic mokken bedrukken in een paar stappen

Jouw bedrukte magic mok bestel je bij Pinkcube in een een paar eenvoudige stappen. Wil je eerst een offerte ontvangen? Deze ontvang je binnen 1 minuut in je mailbox. Heb je de mokken besteld? Dan ontvang je binnen 1 uur een digitaal ontwerp van ons. Per magische mok geven wij aan wat de verwachte levertijd is. Zo heb je altijd duidelijkheid. Bij Pinkcube is het bestellen van magische mokken een fluitje van een cent.