Toon filters

Magische mokken met uw eigen logo

Magische mokken kent u ze? Bij kamertemperatuur valt er aan een magische mok niets bijzonders te zien, maar wanneer er een hete vloeistof in gegoten wordt (zoals koffie, thee of soep) komt de opdruk tevoorschijn. Wij kunnen magische mokken bedrukken vanaf 50 stuks. Nieuwsgierig naar andere opties om warme dranken in te bewaren? Kijk dan ook tussen onze koffieglazen of theeglazen.

Wij beschikken over de meest moderne druktechnologieën en hebben een breed scala aan bedrukkings methoden. Daardoor bieden we mokken met maximale drukoppervlaktes en vaatwasserbestendige bedrukking, in tegenstelling tot veel andere leveranciers.

Vergelijk
Toon prijs
4 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte magische mokken met logo

Met bedrukte magische mokken komt u letterlijk op verrassende wijze voor de dag. Bij kamertemperatuur valt er aan een magische mok niets bijzonders te zien, maar wanneer er een hete vloeistof in gegoten wordt (zoals koffie, thee of soep) komt de opdruk tevoorschijn. Particulieren laten magische mokken bedrukken met bijvoorbeeld de foto van een kind of huisdier, en voor bedrijven maken wij magische mokken met logo.

Het zou ons helemaal niet verbazen als dit jaar magische mokken relatiegeschenk nummer één worden. Veel hebbedingetjes zijn maar even leuk en verdwijnen daarna in een kast of la, maar magische mokken met opdruk hebben een nuttige en alledaagse functie. Uw zakenpartners zullen ze steeds opnieuw in hun handen hebben en onbewust uw bedrijf koppelen aan de prettige gevoelens bij het drinken van hun koffie of thee.

Magische mokken bedrukken

Ook zullen ze het verrassende effect van magische mokken met bedrukking aan hun vrienden laten zien en zo uw bedrijf op een leuke manier onder hun aandacht brengen. Er is nauwelijks een betere manier denkbaar om uw reclamebudget te besteden. Wij kunnen ook magische mokken in kleine oplage bedrukken. Zulke goede en goedkope magische mokken vindt u niet snel ergens anders. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan sturen wij u binnen enkele minuten een duidelijke offerte via e-mail, correct en passend bij uw vraag.