Mok bedrukken met foto

Wat is er nog leuker dan een ​bedrukte mok met logo? Een gepersonaliseerde mok met foto! Daarbij hoef je niet alleen te denken aan mokken met je eigen foto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van je personeel of een mooie foto die je combineert met je logo? Bij Pinkcube heb je een ruime keuze als het gaat om een leuke mok met foto. Wij zorgen ervoor dat de foto er perfect op staat! En wist je dat wij zelfs vaatwasserbestendige gepersonaliseerde mokken met foto leveren? Filter eenvoudig op de vaatwasserbestendigheid en kies je favoriete mok met foto!

Naast een mok bedrukken wij ook sleutelhangers met foto of zelfs heerlijke chocolade met foto! Genoeg mogelijkheden voor een persoonlijk cadeau!

Duraglaze fotomokken: 100% vaatwasmachinebestendig

Wij zijn trots om de bedrukte mokken met Duraglaze coating in ons aanbod te hebben. Dit is een 100% vaatwasmachinebestendige coating, waardoor de fotomokken zeker niet vervagen. Dit is onafhankelijk getest voor meer dan 2000 wasbeurten. Mokken laten bedrukken met een foto die lang mooi blijft? Kies dan voor één van de Duraglaze fotomokken.

Mok bedrukken met foto: ruime keuze

Of je nu op zoek bent naar een goedkope koffiemok met foto of juist een meer duurzame fotomok: Pinkcube heeft een ruim aanbod met een geschikt model voor iedereen. Unieke mokken met een inhoud die varieert van 185 ml tot 330 ml. de foto bedrukken wij naar wens helemaal rondom. Foto op mok met snelle levertijd? Sorteer de mokken eenvoudig op de snelste levertijd en je zie direct welke wij snel leveren.

Mok met foto bestellen

Heb je de keuze gemaakt voor een mooie mok in ons aanbod? De mok met foto bestel je eenvoudig door je wensen aan te geven in het online formulier. Binnen 1 uur na het bestellen ontvang je van ons een gratis digitaal ontwerp. Zo zie je hoe je eigen mok eruit komt te zien. Tevreden? Dan starten wij direct met bedrukken! Wacht niet langer en bestel je persoonlijke mok bij Pinkcube. Wij leveren moeiteloos het mooiste resultaat!