Toon filters

Bedrukte koffieglazen met uw eigen logo

Koffieglazen met logo, ideaal product voor in de kantine, op uw bureau of gewoon thuis
Vergelijk
Toon prijs
12 artikelen
Sorteer op:

Koffieglazen bedrukken

Om uw product of bedrijf te promoten zijn er een tal van mogelijkheden om dit te doen. Een van de meest directe is de mogelijkheid om koffieglazen te bedrukken. Hierdoor kunt u met een mooi logo direct laten zien waar uw organisatie voor staat. Ook kan dit handig zijn als u een kantine in uw organisatie heeft. Zo passen de kopjes altijd uniform bij elkaar. Dit creëert een professionele uitstraling.

U kunt er voor kiezen om verschillende soorten bedrukte koffieglazen te laten vervaardigen. Zo is het mogelijk om koffieglazen met een logo te laten bedrukken. Daarnaast kunt u ook kiezen om koffieglazen met een opdruk naar wens te laten maken. U hoeft maar een logo of afbeelding door te geven en het drukken van koffieglazen of bekers gaat snel en accuraat. Doordat snel koffieglazen bedrukt kunnen worden heeft u binnen een aantal werkdagen uw bestelling op de plek waar u hem wilt hebben.

Uiteraard kunt u de koffieglazen ook gebruiken om cadeau te doen als relatiegeschenk. Steeds meer bedrijven geven koffieglazen als relatiegeschenk aan hun klanten. Het is teven mogelijk om koffieglazen in kleine oplage te laten vervaardigen. U heeft altijd binnen no-time goedkope koffieglazen in huis. U hoeft alleen maar aan te geven wat u wilt en hoeveel koffieglazen u wilt laten bedrukken.