Koffieglazen bedrukken

Wat is er nu lekkerder dan een kopje koffie in de ochtend of na het eten? En zo’n kopje koffie smaakt nóg lekkerder in zo’n mooi koffieglas met logo. Door koffie in bedrukte koffieglazen te gieten, zorg je ervoor dat niet alleen de koffie, maar ook jouw logo goed zichtbaar is. Ideaal voor gebruik in de kantine, in restaurants, op kantoor of gewoon thuis. Laat koffieglazen bedrukken of graveren door Pinkcube en je laat sowieso een goede indruk achter bij je medewerkers, klanten of gasten.

Of je nu op zoek bent naar koffieglazen met logo voor espresso, cappuccino of een traditioneel kopje koffie: bij Pinkcube heb je volop keuze in bedrukte koffieglazen van verschillende formaten. Ontdek ook onze ​bedrukte theeglazen en de unieke ​magische mokken waarbij de opdruk pas zichtbaar is nadat je deze vult met een warme drank.

Unieke koffieglazen met logo

Stel je voor: je ontvangt gasten in je restaurant en ze maken een mooie foto van een heerlijk kopje koffie. Als je koffieglazen met logo serveert, maken ze meteen reclame voor jouw restaurant! Waar je de bedrukte koffieglazen ook neerzet, je logo springt meteen in het oog. Dat zorgt dus automatisch voor een stukje naamsbekendheid. Geef de unieke koffieglazen cadeau aan je medewerkers, klanten of relaties en ze genieten thuis ook van een heerlijk kopje koffie in een mooi glas. De mogelijkheden zijn eindeloos. En Pinkcube zorgt voor een perfecte bedrukking.