Wijnglazen bedrukken of graveren

Wist je dat je een glaasje wijn kunt inzetten voor de promotie van jouw bedrijf? Laat wijnglazen bedrukken met logo en je bedrijfsnaam komt goed in beeld wanneer je gasten of klanten wijn drinken. Bedrukte wijnglazen zorgen voor een goede presentatie van de wijn in jouw restaurant, café of andere horecagelegenheid. Of voeg de bedrukte wijnglazen toe aan een relatiegeschenk met een fles witte wijn of rode wijn. Volop mogelijkheden met de verschillende wijnglazen van Pinkcube. Laat wijnglazen graveren voor een premium opdruk die vaatwasserbestendig is.

Laat wijnglazen graveren of bedrukken met jouw logo, een tekst of een andere opdruk. Naast gepersonaliseerde glazen, biedt Pinkcube de mogelijkheid om ​wijnflestassen met logo en nog meer ​wijngeschenken met logo te laten bedrukken. Alles voor een goede presentatie van wijn.

Ruim assortiment wijnglazen

Zoals je op deze pagina ziet, bieden wij een zeer ruim assortiment voor een bedrukt wijnglas. Laat wijnglazen personaliseren in verschillende vormen en maten. Rode wijnglazen, witte wijnglazen, wijnglazen met een ronde bolling of juist een rechte onderkant. Van goedkope wijnglazen tot extra chique wijnglazen: alle glazen zijn van uitstekende kwaliteit. Verder zie je dat we wijnglazen bedrukken of graveren met jouw bedrijfslogo. De bedrukking op het glas is krasvast en afwasbestendig. Maar het bedrukte wijnglas is niet vaatwasser bestendig. En dat geldt wel voor de gegraveerde wijnglazen, die wij ook sneller kunnen leveren. Waar je ook voor kiest: wij leveren de bedrukte wijnglazen altijd voor een zo scherp mogelijke prijs.

Wijnglas met logo van verschillende materialen

Als het gaat om wijnglazen bedrukken of graveren, heb je bij ons ook nog eens de keuze uit verschillende materialen. De kunststof en tritan glazen zijn natuurlijk onbreekbaar. Maar wij bieden ook glaswerk dat bijzonder breukvast, krasvast en vaatwaserbestendig is. Filter aan de linkerzijde eenvoudig op het type glas. Hulp nodig bij de keuze uit de verschillende soorten glazen? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Wij weten precies wat nodig is voor het perfecte wijnglas!

Moeiteloos mooie glazen

Heb je de juiste artikelen gevonden? Dan zorgt Pinkcube moeiteloos en snel voor de bedrukking. Geef in het formulier aan welke wensen je hebt voor de wijnglazen, upload je logo en wij regelen de rest. Voor de zekerheid krijg je van ons binnen 1 uur na de bestelling een gratis digitaal ontwerp ter controle. Zo weten wij zeker dat jij uiteindelijk tevreden bent met de wijnglazen!