Memoblok bedrukken

Of het nu thuis is of op kantoor: een memoblok komt altijd van pas. Even een kleine aantekening maken tijdens het werken, een doodle tekenen tijdens een telefoontje of opschrijven welke boodschappen je allemaal moet halen. Wel zo handig! En dat maakt het ook zo’n slimme keuze om zo’n memoblok te bedrukken met logo. Want zo komt je logo op meerdere momenten in beeld bij de ontvanger. Laat memoblokken bedrukken door Pinkcube en deel ze uit aan je medewerkers, je klanten of zakenrelaties. De ideale giveaway voor een beurs of open dag.

Naast een memoblok bedrukken wij nog veel meer handige kantoor items. Wat dacht je bijvoorbeeld van ​bedrukte post-its of ​agenda’s met logo? En het grote voordeel is dat je ze fluitend online bestelt bij Pinkcube. Moeiteloos het mooiste resultaat

Verschillende soorten memoblokken

Pinkcube biedt je een hele ruime keuze als het gaat om memoblokken bedrukken. Memo’s in verschillende formaten, met of zonder zelfklevend strookje. Maar ook bedrukte memoblokken gemaakt van verschillende materialen. Een duurzame optie is altijd mogelijk met bijvoorbeeld bamboe of gerecycled karton. Zo denk je ook nog eens aan het milieu! We maken de keuze makkelijker met de filteropties aan de linkerzijde.

Kiezen, klikken, klaar!

Je favoriete memoblok bedrukken is bij Pinkcube een fluitje van een cent. Selecteer het product en stel het samen in een paar eenvoudige stappen. Kies de kleur, het aantal kleuren opdruk en het aantal stuks. Na het aanvragen van de offerte heb je de mogelijkheid om je logo te uploaden. Binnen 1 uur ontvang je een digitale drukproef van de bedrukte memoblokken. Tevreden? Dan starten wij met bedrukken en heb je ze supersnel in huis!