Post-its bedrukken

Post-its ofwel sticky notes zijn ideaal voor het verspreiden of onthouden van kleine boodschappen. Laat deze post-its bedrukken met logo en je hebt de perfecte giveaway voor medewerkers, klanten of relaties. De post-its met je logo zorgen op een makkelijke manier voor extra naamsbekendheid, want ze liggen vaak op het bureau van de ontvangers. Ben je binnenkort aanwezig op een beurs? Geef de bedrukte post-its weg aan de bezoekers van je stand. Een praktische giveaway!

Pinkcube heeft post-its in allerlei vormen en kleuren in het aanbod. En kijk ook eens naar de sets inclusief pen of potlood. Natuurlijk is het los bestellen van ​bedrukte potloden of ​bedrukte pennen ook mogelijk. Na de bestelling ontvang je binnen 1 uur een digitale drukproef in je mailbox. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd tevreden bent over het resultaat.

Een praktisch geheugensteuntje

Het is ideaal om zelfklevende memo’s bij de hand te hebben. Wie heeft er nu niet een blokje op het bureau of op de keuken liggen? Daarom is het zo’n praktische giveaway. Laat post-its bedrukken met je logo en de ontvangers plakken je logo letterlijk overal op! Even een kleine notitie hier of een herinnering daar. En je logo is meteen in het zicht!

Goedkope post-its bedrukken

Het grote voordeel van post-its bedrukken: de blokjes zijn helemaal niet duur! Laat de goedkope post-its bedrukken en je geeft ze makkelijk weg aan de bezoekers op een beurs, in je winkel of op kantoor. Zelfklevende memo's in kleine oplage nodig? Bij ieder product zie je wat de minimale afname is. Een grote voorraad bestellen is natuurlijk ook mogelijk! Zo heb je de post-its altijd binnen handbereik.

Bedrukte post-its bestellen

Zoals je op deze pagina ziet, bieden wij veel keuze als het gaat om bedrukte post-its. Denk bijvoorbeeld aan zelfklevende blaadjes van verschillende materialen zoals papier, bamboe, bananenpapier of (gerecycled) karton. Hulp nodig bij de keuze? Wij denken graag met je mee. Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Wil je alleen je logo of de complete adresgegevens op de post-its laten bedrukken? Jij hebt de keuze!

Moeiteloos het mooiste resultaat

Eén ding is zeker als je sticky notes laat bedrukken bij Pinkcube: wij zorgen altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat. Bestellen is een fluitje van een cent en wij zorgen voor een perfecte bedrukking. Daarom krijg je binnen 1 uur na de bestelling gratis een digitaal ontwerp ter controle. Weten wanneer je de zelfklevende memo’s in huis hebt? Per product zie je de verwachte levertijd. Sneller post-its bedrukken? Neem even contact op en dan kijken we samen naar een oplossing.