Toon filters
Categorieën

Post it bedrukken

Post it's zijn ideaal voor het verspreiden of onthouden van kleine boodschappen. Bovendien is een post it perfect om als give-away uit te delen aan relaties. Doordat u de post it's kunt bedrukken met uw eigen logo, komt uw huisstijl duidelijk naar voren bij zowel potentiële als huidige klanten. Een post it als give-away kunt u bijvoorbeeld uitdelen tijdens een vergadering of tijdens een beurs. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende vormen en kleuren en is het mogelijk om de post it's inclusief pen of potlood te bestellen. Wilt u weten hoe uw ontwerp eruit komt te zien op de post its? Upload dan uw ontwerp bij het aanvragen van de offerte. Binnen een uur na aanvraag van de offerte ontvangt u een digitale drukproef in uw mailbox.

Vergelijk
Toon prijs
38 artikelen
Sorteer op:

Zelfklevende Memo's bedrukken

Zelfklevende Memo’s met bedrukking weggeven als relatiegeschenk is niet alleen leuk maar ook praktisch. Wie heeft er nu niet een blokje bedrukte zelfklevende Memo’s naast de telefoon liggen? Heel gemakkelijk om te gebruiken als geheugensteuntje. Zelfklevende Memo’s met logo plak je eenvoudig op de koelkast, op het beeldscherm of in je agenda. Even een kleine notitie of herinnering achterlaten zodat berichtjes niet vergeten worden.

Goedkope Zelfklevende Memo’s

Zelfklevende Memo’s met opdruk zijn helemaal niet duur en eenvoudig snel te bestellen. Binnen korte tijd heeft u de Zelfklevende Memo’s in een kleine oplage in huis. Natuurlijk kunt u ook gelijk een grote voorraad zelfklevende Memo’s laten bedrukken. Altijd prettig om onder handbereik te hebben zodat u ze eenvoudig en snel als cadeautje weg kunt geven.

Relatiegeschenk

Zelfklevende Memo’s als relatiegeschenk betekent ook dat u telkens uw bedrijfsinformatie onder de aandacht kunt brengen. Natuurlijk kunt u zelf beslissen hoe u de zelfklevende Memo’s wilt laten bedrukken. Enkel een logo met een telefoonnummer, of toch de complete adresgegevens met contactpersonen. Memoblokjes kunt u erg goed combineren met een pen met opdruk zodat u een complete set kunt weggeven.

Snel zelfklevende Memo’s bedrukken

Heeft u haast? Liever nog vandaag dan morgen die zelfklevende memoblokjes in huis, neem dan snel contact met ons op. Binnen korte tijd zullen wij u een passende offerte doen toekomen die u eenvoudig in een bestelling kunt omzetten. Bedrukking en levering van de zelfklevende memo’s kan binnen korte termijn. Natuurlijk staan wij garant voor de kwaliteit van al onze geleverde producten.