Notitieblokken & kladblokken bedrukken

Zoek je een handige en opvallende giveaway? Dan is een notitieblok of kladblok bedrukken met je eigen ontwerp een goede optie. Een schrijfblok bedrukken met logo zorgt ervoor dat dit item goed aansluit op je huisstijl. Het zorgt voor duidelijkheid en herkenbaarheid bij de ontvangers. Bovendien zijn de notitieblokken met logo ook nog eens heel handig. Even een snelle notitie maken tijdens een vergadering of een telefoontje. En natuurlijk komen ze thuis ook van pas voor het opschrijven van de boodschappen.

Naast een notitieblok bedrukken we nog veel meer handige items, zoals ​pennen met logo of ​post-its met logo. Wij hebben alles in huis om op een slimme manier te zorgen voor meer naamsbekendheid.

Goedkoop notitieblokken bedrukken

Bij Pinkcube ben je aan het juiste adres voor een schrijfblok met logo, afbeelding of informatieve tekst. Een eenvoudige en vooral goedkope manier om je organisatie op een professionele manier zichtbaar te maken. Wij zorgen er altijd voor dat het logo er perfect op staat. Wil je een offerte ontvangen voor de bedrukte notitieblokken of kladblokken? Dat is geen probleem en die heb je zelfs binnen 1 minuut in je mailbox. En bestellen is ook heel makkelijk. Moeiteloos het mooiste resultaat!

Kladblok met logo in diverse formaten

Wil je grote schrijfblokken of kleine schrijfblokjes bedrukken met logo? Bij ons heb je de keuze uit diverse formaten. Filter het aanbod eenvoudig op het gewenste formaat en kies je favoriete schrijfblok. Of je nu kiest voor een A4, A5, A6 of pocketmemo, je huisstijl is altijd te herkennen en zal zeker in het oog springen bij de ontvangers. En als je op zoek bent naar een extra multifunctionele giveaway, dan kies je voor mousepadblok. Handig voor het flexibel bewegen van de muis én het maken van aantekeningen.

Notitie- en kladblokken in verschillende oplages

Wij bieden notitie- en kladblokken in kleine en grote oplages. Per product geven we aan wat de minimale afname is. En we geven ook de verwachte levertijd aan. Zo heb je altijd duidelijkheid over de levering van de gewenste producten. En als je toch nog vragen hebt, staat het team van Pinkcube klaar om deze te beantwoorden. Bel, mail of chat en wij reageren altijd supersnel.