Opvouwbare paraplu's bedrukken

Wanneer je in Nederland woont, weet je nooit precies wanneer het gaat regenen. Daarom is het voor de zekerheid toch handig om een paraplu bij te hebben. En daar is een hele goede uitvinding voor: de opvouwbare paraplu! Een compacte paraplu die makkelijk in de tas past. Laat opvouwbare paraplu's bedrukken bij Pinkcube en laat je logo zien in de regen! De bedrukte paraplu's zijn ideaal als relatiegeschenk of als giveaway op een beurs bij de uitgang.

Bij Pinkcube heb je superveel keuze als het gaat om een opvouwbare paraplu. Laat een opvouwbare automatische paraplu, een klassieke paraplu of een stormparaplu bedrukken. Het logo bedrukken we naar wens op één of meerdere panelen. We zorgen er altijd voor dat het logo er perfect op staat in de regen! Dit geldt ook voor onze andere producten, zoals de ​regenjassen met logo of ​bedrukte poncho's.

Keuzehulp bij paraplu’s | ​Advies over bedrukking
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Kies je favoriete opvouwbare paraplu

Laat je verrassen door het ruime assortiment opvouwbare paraplu’s. Paraplu’s in verschillende modellen en maten, met baleinen van aluminium, metaal of gecombineerd met glasvezel. Moeilijk kiezen? Geen nood! De filters aan de linkerkant helpen je. Maar natuurlijk staat het team van Pinkcube ook klaar om je te helpen. Neem telefonisch, via chat of mail contact op. We reageren altijd supersnel.

Moeiteloos het mooiste resultaat

Heb je de perfecte opvouwbare paraplu gevonden? Pinkcube weet hoe fijn het is om makkelijk te bestellen. En daarom is opvouwbare paraplu’s bedrukken ook een fluitje van een cent bij ons. Zodat je tijd overhoudt voor andere zaken. Binnen 1 uur na de bestelling krijg je een digitale proefdruk ter controle. Tevreden over het ontwerp voor de bedrukte paraplu? Dan regelen we de rest. Wij zorgen moeiteloos voor het mooiste resultaat. Zodat de ontvangers van de opvouwbare paraplu’s straks shinen in de regen!