Chocolade bedrukken met logo

Chocolade is altijd een goed idee. Als chocolade relatiegeschenk of gewoon om dat ene stukje waardering tastbaar te maken. Bij Pinkcube hebben wij verschillende soorten chocolade die te bedrukken zijn met jouw eigen logo of tekst. Denk aan bedrukte chocoladeletters van Barry Callebaut chocolade of een overheerlijke reep Tony's Chocolonely. Chocolade bedrukt met jouw bedrijfslogo. Behalve met logo's op chocolade bedrukken wij ook wikkels en doosjes. Verras jouw medewerkers, zakenrelaties of klanten met zo’n heerlijk geschenk. Heb je onze bonbons en pralines, chocoladerepen, chocolade met foto of chocotelegram al gezien? Vraag snel een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Relatiegeschenk chocolade

Bij Pinkcube kun je verschillende soorten chocolade bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Wil je jouw medewerkers, klanten en/of zakenrelaties bedanken? Dan is chocolade bedrukt altijd een goed idee. Pinkcube biedt je de optie de chocolade zelf te laten bedrukken of de verpakking van de chocolade te bedrukken. Een gepersonaliseerd chocoladegeschenk is een unieke én lekkere manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Verschillende soorten chocolade

Chocolade is er in veel verschillende soorten en smaken. Wij werken uitsluitend met 100% UTZ Certified chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Je kunt ervoor kiezen om bonbons te bedrukken met jouw eigen logo. Deze bonbons zijn tevens verkrijgbaar in een mooie geschenkdoos. Wil je liever een chocoladereep wikkel bedrukken, ook dat is mogelijk en geen probleem bij Pinkcube. Er zijn genoeg opties voor chocola logo's. Mocht je er zelf niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

Daarom bestel je bedrukte chocolade bij Pinkcube!

Wie vindt chocolade nou niet lekker? Bij Pinkcube zijn wij er in ieder geval dol op en maken wij graag voor jou je persoonlijke chocolade relatiegeschenk. Bij Pinkcube maken wij het je als klant graag makkelijk. We streven ernaar het bestellen van chocolade met logo zo eenvoudig mogelijk te maken. Want wees eerlijk; liever besteed je niet te veel tijd aan het bestellen van promotieartikelen. Bij ons is bestellen een eitje. Met onze eenvoudige configurator stel je jouw gepersonaliseerde chocolade met logo geheel naar eigen wens samen. Je kunt direct online bestellen of eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij je eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als je 100% tevreden bent. Tot slot houden we je in jouw klantaccount altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling. Onze belofte is niet voor niks: Moeiteloos het mooiste resultaat.