Toon filters

Chocoladeletters relatiegeschenk

In onze collectie chocoladeletters, die allen gemaakt worden van UTZ Certified chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut vindt u het allemaal. Met deze vijf letters kunt u namelijk alle kanten op. Ook chocolade schildjes bedrukken is mogelijk. We hebben een letter S met uw logo geprint op een schildje van Marsepein. We hebben een printletter S die all-over bedrukt kan worden. En daarnaast chocoladeletters van A tot Z welke verkrijgbaar zijn in 80 of 175 gram en in de smaken melk, wit of puur. Laatstgenoemde letters worden allemaal individueel verpakt in luxe vensterdoos en worden voorzien van decoratie op de verpakking. Heeft u vragen of wensen en komt u er niet uit? Neem gerust contact op om de vele mogelijkheden te bespreken. Chocoladeletters met logo bestelt u bij ons al vanaf 10 stuks!

Nieuw in ons assortiment zijn de chocoladeletters met vullingen en de chocoladeletters die versierd zijn met nootjes of kleurrijke details. Zo hebben we altijd iets wat past bij uw smaak en wens. U kunt zelfs vanaf 500 stuks de verpakking personaliseren. Dat maakt een chocoladeletter relatiegeschenk een prachtig cadeau.

Alle bedrukte chocoladeletters zijn brievenbusgeschikt en kunt u dus tegen lage kosten direct laten bezorgen bij uw relaties, klanten of personeel. Wij kunnen u het gehele traject uit handen nemen. U stuurt ons een Excel bestand met adressen en wij zorgen voor de levering per adres. Hierboven kunt u aangeven of u het product direct per adres wilt laten verzenden. Wij verzenden de producten als busstuk met PostNL. Dit houdt in dat 98% van de pakketten de volgende dag, na productie, geleverd zal worden. Indien u het laat verzenden dient u bij stap “Verzendverpakking” aan te geven dat u inclusief verzendverpakking wilt bestellen of contact op te nemen met een van onze productexperts. Wil je meer zien van ons sinterklaasassortiment of andere feestdagen? Neem dan een kijkje bij: Sinterklaas, Pasen of Kerst.

Vergelijk
Toon prijs
43 artikelen
Sorteer op:

Chocoladeletter met logo

U kunt uw chocolade met tekst bedrukken. Zo ook deze chocoladeletters met logo. Om chocolade bedrukken mogelijk te maken, wordt er in veel ge vallen een logoschildje toegevoegd. Op dit marsepeinen schild wordt met eetbare inkt het gewenste ontwerp in full color gedrukt op de chocolade. Nieuw in het assortiment zijn onze gepersonaliseerde chocoladeletters. Hier kunt u de gehele letter bijvoorbeeld voorzien van uw logo of met kleurstrepen die terugkomen in uw huisstijl. Chocoladeletter met vulling behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk eens rustig ons assortiment en vraag naar de mogelijkheden.

Chocoladeletter bezorgen

Sinds kort kunt u ook uw chocoladeletter bezorgen bij uw klanten, relaties of medewerkers thuis. Verzenden naar individuele adressen. Het enige wat u hoeft te doen is een Excel aan te leveren (volgens de AVG richtlijnen) en wij regelen de rest.