Chocoladeletters bedrukken

Als je aan Sinterklaas denkt, dan denk je aan chocoladeletters. En daarom mogen deze ook niet ontbreken in het assortiment van Pinkcube. Laat chocoladeletters bedrukken van het Belgische merk Barry Callebaut. UTZ Certified of Cocoa Horizons Certified chocolade die heerlijk wegsmelt in je mond. De chocoladeletters bedrukken wij op de verpakking of op de letter zelf met een schildje of de volledige letter. Zo zorg je voor een extra persoonlijk cadeau voor Sinterklaas. Naar wens ook te versturen door de brievenbus!

Bij Pinkcube heb je een hele ruime keuze als het gaat om chocoladeletters bedrukken. We hebben letters van A tot Z en verpakken deze in een luxe vensterdoos. Naast chocoladeletters bedrukken we nog veel meer leuke lekkernijen. Wat dacht je van snoepblikjes met logo of koekjes met logo? Ontdek het aanbod en verras je medewerkers, klanten of relaties op z’n tijd eens met wat lekkers. Dat zullen ze zeker waarderen!

Ontdek het heerlijke aanbod

Bekijk het heerlijke aanbod voor bedrukte chocoladeletters op deze pagina. Chocoladeletters van witte chocolade, melkchocolade of pure chocolade. Letters met een vulling van marsepein, praline of Nutella. En wat dacht je van mooie, versierde chocoladeletters of een kerstboom van chocolade? Het ideale relatiegeschenk voor de feestdagen. En de bedrukte chocoladeletters met logo dragen ook nog eens op een leuke manier bij aan je naamsbekendheid.

Chocoladeletters met logo laten bedrukken

De chocoladeletters bedrukken we naar wens full colour met je logo. In veel gevallen voegen we een logoschildje toe, waarop we met eetbare inkt het gewenste ontwerp drukken. We hebben ook gepersonaliseerde chocoladeletters in het aanbod, die we all-over voorzien van bijvoorbeeld de kleuren van de huisstijl en het logo. En kijk ook eens naar de mogelijkheden voor een chocoladeletter met een heerlijke vulling. Er zit altijd wel iets bij in het heerlijke aanbod van Pinkcube.

Chocoladeletters door de brievenbus

Al onze bedrukte chocoladeletters zijn geschikt om te versturen door de brievenbus voor een kleine meerprijs. We nemen naar wens het gehele traject in handen. Stuur ons hiervoor een Excel bestand met de adressen en wij zorgen voor de levering per adres. Zo makkelijk werkt dat! Daarbij is er een grote kans dat wij de pakketten de volgende dag, na productie, leveren. Heb je vragen over de verzending? Neem dan gerust even telefonisch, via chat of per mail contact op. Wij reageren altijd supersnel!

Producten voor Sinterklaas en andere feestdagen

Wij bieden wat alles wat nodig is om je klanten, medewerkers of relaties te verrassen voor en tijdens Sinterklaas. Heerlijke chocoladeletters, bedrukt met je logo en/of een boodschap naar wens. Maar naast chocoladeletters bedrukken we ook snoepgoed voor andere feestdagen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod voor Pasen of Kerst. Volop lekkers waar je iedereen blij mee maakt.